Перегляд одного допису
Старий 10.12.2013, 21:50   #835
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Цитата:
Допис від genych Переглянути допис
Глава профільного комітету парламенту України пропонує відключити в країні канали " Росія 24 " і " Росія 1 "

Депутат Верховної Ради України від опозиційної партії " Батьківщина" , голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко запропонував виключити телеканали " Росія 24 " і " Росія 1 " зі списку адаптованих на Україну каналів через необ'єктивного висвітлення подій в країні. Про це Томенко сказав сьогодні на прес -конференції.

"Я підготував звернення до Національної ради телебачення і радіомовлення , щоб виключити з так званих адаптованих пакетів канали , які ведуть антиукраїнську інформаційну діяльність , і це не відповідає конвенції про транскордонне мовлення . Це канали" Росія 24 "і" Росія 1 " , це канали , які були підключені в наші кабельні мережі як виконують ці умови " , - розповів Томенко.

При цьому Томенко зазначив , що супутникове мовлення залишиться відкритим для них , оскільки воно не регулюється комісією з питань телебачення і радіомовлення .
А я пропонував кілька днів по тому їх в прошивках "відключити"