Перегляд одного допису
Старий 15.01.2014, 01:02   #40
duman
Передовик

Дописи: 865

Типово

Цитата:
Ну неприйнятно для нас вести ще кабелі, зрозумійте. Тому хочу розглянути будь-які, навіть можливо примітивні, але варіанти. Та й думаю якщо навіть взяти лише головку на Амос - все одно буде краще ніж купляти китайські тюнера на "українське Т2 це маразм від зекобуду".
Я б зіскочив з цієї теми,але аргументи Vit@liy мене ще тримають.Бо він мисляча людина а я це найбільше поважаю.Чому,вперед-Т2 маємо 32 канали,які дебільні чи ні..я не суджу.Але він правильно мислить- нехай по одному кабелі буде приймати на 3 чи 4ри телевізора тільки Амос.На його Н поляризації зараз йде 36 відкритих для перегляду каналів(в підрахунку може помиляюсь,вибачте) на його 3-4 телевізори одночасно, а до цього приплюсуєм Екстру навіть з оф картою (не рахую каналів- 45 чи рахуйте самі).Висновок- це набагато більше ніж вами всіма не *обожаємий* Т2.
Тобто пацан (ескюзмі за вислів і Vit@liy не обіжайся бо свята продовжуються..) всеодно буде в виграші (правда без вами всіма любимої цьоці..якої я теж немаю і не стремлюсь до неї,бо нафіга мені москалі в*ящику тв*..хоч я не є націоналіст по суті.)Ну не хоче він вести додаткові кабелі,і нехай не веде,а як дивитись українське ми повині чоловікові порадити конкретно.Якщо хто проти-висловлюємось,в нас демократія..але...навіть з одного 36 Е і обожаємої вами цьоці він прийме на один кабель,одну антену (інтернет є в коробі) скільке...? Порахуйте самі бо тут я профан..ескюзмі..і я мислю він зробить правильний вибір.

Востаннє редагував duman: 15.01.2014 о 01:27.
duman зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням