![]() |
|
|
#191 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Шаран: Працювати в "Карпатах" було моєю мрією
Володимир Шаран та "Карпати" разом мають змогу почати нову сторінку життя клубу, водночас сповідуючи традиційний атакувальний стиль гри. Про це новий наставник команди заявив, відповідаючи на запитання Інформаційного центру клубу. "Я ніколи і не приховував, що працювати в "Карпатах" – це моя мрія. І от до мене звернувся спортивний директор «Карпат», який спитав: чи хочу я стати головним тренером львів’ян? Це було дуже приємно, але я хотів вчинити по-людськи і допрацювати до кінця в Олександрії. І от зараз до мене знову зателефонували, запросили до Львова на розмову. З Петром Петровичем ми усе обговорили і домовилися", - розповів він. "До мене уболівальники "Карпат" завжди ставилися позитивно. Карпатівці, одним з яких був і я, завжди відповідали шанувальникам взаємністю. Я і зараз переконаний, що таких фанів нема в жодного українського клубу. Тому ще більше хочеться порадувати їх хорошою грою, від якої усі б отримували задоволення", - сподівається Шаран. "Однозначно я лише за атакувальний, агресивний, видовищний футбол. В Олександрії ми теж хотіли привити гравцям такий стиль гри. І вони старалися як могли. Ми намагалися саме грати у футбол, отримувати від нього задоволення. Те саме я хочу, щоб було тут. Ми всі маємо насолоджуватися карпатівськими атаками", - закликав він. За словами Шарана, він ще не встиг ознайомитися з інфраструктурою клубу, не був на новому стадіоні, і нову базу як слід ще не вивчив, але те, що побачив – вразило: у клубі є все, щоб нормально працювати.
|
|
|
#192 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Лазарович не підійшов "Карпатам"
Екс-форвард луганської "Зорі" Тарас Лазарович залишив розташування "Карпат", повідомляє lugansk-football.com. Наприкінці минулого року у 29-річного нападника закінчився термін контракту з "Зорею", у складі якої він провів останні 2,5 роки. І в січні вихованець закарпатського футболу вирушив на перегляд у "Карпати". Але, як стало відомо, за результатами тренувань і контрольного матчу з київською "Оболонню", керівництво і тренерський штаб львів'ян вирішили не прибігати до послуг Лазаровича, який, як і ряд інших потенційних новачків, покинув табір "Карпат". Відзначимо, що по іншому екс-гравцю луганської "Зорі" Вадиму Болохану рішення ще не прийнято. Мабуть, молдавський захисник відправиться з "Карпатами" на збори до Туреччини.
|
|
|
#193 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Четверо новачків покинули "Карпати"
Після спарингів з "Оболонню" (5:0 і 0:0), які відбулися в п'ятницю, розташування львівських "Карпат" залишили відразу кілька гравців,що знаходилися на перегляді. Голвний тренер "зелено-білих", Володимир Шаран, відмовився від послуг захисника Олександра Гергелюка ("Нива" Вінниця), хавбека Дмитра Леонова ("Арсенал" Біла Церква), нападника Тараса Лазаровича ("Зоря") та Юрія Коломойця ("Гірник").
|
|
|
#194 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Карпати" відправилися на перший збір
На перший тренувальний збір до Анталії футбольний клуб "Карпати" вирушив із запізненням через несприятливі погодні умови. Через це практично повністю змістився графік трансферу команди до міста Сіде, де "зелено-білі" і повинні провести наступні два тижні. Літак з командою до Туреччини вирушив з чотиригодинним запізненням. Півтори години перельоту до Стамбула футболісти провели хто у сні, а хто за комп’ютером. Так, бразильський півзахисник "левів" Ерік переглядав останній офіційний матч "Карпат" проти київського "Динамо". Лукас, який сидів поруч та слухав музику, врешті-решт не витримав і сам приєднався до колеги, жваво обговорюючи власні дії та ходи команди-суперниці. В Стамбулі літак з командою здійснив посадку о 19:30. Наступні три години футболісти очікували літака до Анталії, сидячи в інтернеті та спілкуючись з близькими. Лише Ігор Озарків та Володимир Гудима ніяк не могли без м’яча. Відтак провели кілька зустрічей у віртуальний футбол. Додамо, що нещодавній іменинник в комп’ютерній грі в м’яч виявився спритнішим. З Анталії, переліт куди зайняв трохи більше години, команда автобусом вирушила в місто Сіде. Через пізнє прибуття на місце тренувальних зборів тренерський штаб команди вже відкорегував перший день тренувального процесу. Замість двох тренувань футболісти сьогодні проведуть лише одне, після обіду.
|
|
|
#195 |
|
Moderator
Ukraine
|
Федецький і Голодюк залишать "Карпати"?
Майбутнє Артема Федецького у львівських "Карпатах" знову під питанням. Про це стверджує сайт Football Transfer з посиланням на джерело у клубі. Гравець знову між поверненням у "Шахтар" і тим, щоб залишитися у Львові. Питання про майбутнє Артема буде вирішено у найближчий тиждень. Окрім того, конфлікт із контрактом виник у хавбека Олега Голодюка та керівництва клубу. Гравець, як і Артем Федецький, може залишити Львів найближчим часом.
|
|
|
#196 |
|
Moderator
Ukraine
|
Димінський відправив Федецького в дубль "Карпат"
Захисник львівських "Карпат" Артем Федецький, що не полетів з командою на збори в Туреччину, зараз знаходиться у Львові і тренується з дублюючим складом. "Чому я не полетів на збори, краще запитати у президента клубу Петра Димінського. Мені ніхто нічого не пояснював. Я зі свого боку готовий і далі виконувати свої зобов'язання, тренуватися і грати в "Карпатах", - цитує гравця championat.com. Я вже повідомив "Шахтар", з яким у мене контракт. Тепер цю ситуацію клуби вирішуватимуть між собою. Чи готовий повернутися в Донецьк? Завжди і будь-якої хвилини. Якщо буде така можливість, хочу доводити право грати в цій команді", - сказав захисник.
|
|
|
#197 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Зеньов: "У середу разом з Голодюком летимо до Туреччини"
У вівторок, 24 січня завершилась програма індивідуального відновлення у Львові футболістів «Карпат» Олега Голодюка та Сергія Зеньова. Нагадаємо, що гравці зазнали травм наприкінці першої частини чемпіонату і відтоді проходили курс лікування. Натомість вже завтра, 25 січня, обидва футболісти вирушать до Туреччини, де складуть компанію своїм одноклубникам, готуючись до другої частини сезону. «У Львові працював за індивідуальним графіком, за чітко обумовленої програми, під пильним наглядом лікарів. – повідомив у коментарі Інформаційному центру естонський нападник «зелено-білих» Сергій Зеньов. – Заняття переважно відбувалися у тренажерному залі. У середу разом з Олегом Голодюком летимо до Туреччини, де приєднаємося до партнерів. Наразі не готовий відповісти на питання про терміни мого повернення на поле чи хоч про те, коли почну займатися з м’ячем. Буду поступово працювати та відновлюватися, аби якомога швидше допомогти команді у весняній частині сезону».
|
|
|
#198 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Голодюк: "Жодних непорозумінь у мене нема"
Як і повідомлялося раніше, естонський нападник Сергій Зеньов та хавбек Олег Голодюк приєднаються до команди 25 січня. Вже сидячи в літаку, який вирушав до Туреччини, 17-ий номер «зелено-білих» розповів Інформаційному центру про своє відновлення та розвіяв чутки про конфлікт з керівництвом. – Почуваюся добре, набагато краще, аніж раніше. Буквально перед самою відпусткою я травмувався, тому з початку сезону займався не в загальній групі, а самостійно. Вже в Туреччині я зможу працювати зі всією командою, але не відразу – мабуть, тиждень позаймаюся з м’ячем сам. У Львові такої можливості не було – у снігах особливо не розбігаєшся. Такими є попередні прогнози. – У якому матчі ти травмувався? – Це було у виїзному поєдинку проти «Ворскли». Взагалі у минулому сезоні мені не щастило – травм було немало. А тоді, в Полтаві, травму я взагалі отримав на рівному місці. Балажіц поборовся з суперником, а той влетів у мене і я пошкодив коліно. Лікарі констатували надрив зв’язок. Дуже хотілось би, щоб травми дали мені спокій і в цьому році я обійшовся без них. – Нещодавно в Інтернеті з’явилася інформація, що у тебе, мовляв, конфлікт з керівництвом клубу... – Конфлікт? Який конфлікт? Вперше про це чую. Можу запевнити, що жодних непорозумінь у мене нема і я за кілька хвилин разом із Зеньовим полетимо в Туреччину. Джерело: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#199 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Крістобаль близький до переїзду в Іспанію
Керівництво "Ельче" прискорило хід переговорів з "Карпатами" про перехід півзахисника Крістобаля Маркеса. Як повідомляє diarioinformacion.com, це пов'язано з тим, що всі інші кандидатури на цю позицію вже відпали. Відзначається, що Крістобаль дуже близький до переїзду з "Карпат" в Іспанію. Офіційна інформація з цього приводу повинна послідувати найближчим часом.
|
|
|
#200 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Лукас: виходиш грати, а ноги замерзають
Нападник львівських "Карпат" Лукас зізнався, що він може розглянути пропозицію від одного з іспанських клубів, якщо така надійде. "Чи міг би я повернутися в Іспанію? Все можливо, адже цей чемпіонат - найсильніший в світі. Якщо буде реальний інтерес, я подумаю над цим. В Україні дуже холодно. Виходиш грати, а ноги так замерзають, що не відчуваєш їх зовсім. І це при температурі -8 за Цельсієм, але ж може бути ще гірше", - цитує форварда зелено-білих іспанська преса.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 11.04.2016 20:38 |
| "Мультифід" або декілька голів на 1 антену. | Porter | Вибір супутникогово обладнання | 14 | 17.07.2015 11:50 |
| Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? | Porter | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 3 | 30.08.2010 00:24 |