SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.05.2020, 09:53   #2441
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

УЄФА продовжує розглядати питання про відновлення єврокубкових турнірів в серпні. За новими відомостями, догравання Ліги чемпіонів і Ліги Європи може бути організовано в форматі міні-турніру.

Як повідомляє британська преса, УЄФА вже обговорив можливість проведення останніх раундів Ліги чемпіонів і Ліги Європи за схемою міні-турніру в турецькому Стамбулі і польському Гданську відповідно, де повинні були відбутися фінали.

Всі решта матчів кожного єврокубка можуть пройти в одному місті, від других поєдинків 1/8 фіналу, намічених на початок серпня, аж до фіналу Ліги Європи 27 серпня і фіналу Ліги чемпіонів 29 серпня.

11 травня керівники УЄФА зустрінуться з представниками 55 національних асоціацій в режимі відеоконференції, де обговорять варіанти календарного плану.

Європейський керівний орган хоче мати чіткий план від кожної ліги до 25 травня перед наступним зборами Виконавчого комітету 27 травня, коли буде узгоджений остаточний список матчів та їхній графік.

Можливі дати Ліги чемпіонів / Ліги Європи

02–07 серпня. 1/8 фіналу ЛЧ та ЛЄ
13–16 серпня. 1/4 фіналу ЛЧ та ЛЄ
20–23 серпня. 1/2 фіналу ЛЧ та ЛЄ
27 серпня. Фінал Ліги Європи
29 серпня. Фінал Ліги Чемпіонів
Мініатюри долучень
orig_487377.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.05.2020, 12:36   #2442
yyyyyhhh
Moderator

Типово

«Динамо» на офіційному сайті оголосило про повернення команди до повноцінних тренувань, яких не було з 18-го березня через загальнодержавний карантин.

Майже через 2 місяці умови карантину пом'якшили, а футболісти отримали право повноцінних тренувань. Перше таке заняття кияни проведуть 12-го травня.

Два місяці футболісти підтримували фізичну форму в індивідуальному режимі з наданою тренерським штабом програмою. Гравці тренувалися вдома, а також виконували індивідуальну бігову роботу і роботу з м'ячем на базі в маленьких групах.

Раніше клуб оголосив, що гравці першої команди, тренерський штаб і персонал здали тести на коронавірус - всі результати негативні.

Що стосується можливого рестарту сезону УПЛ, то рішення поки не прийнято.
Мініатюри долучень
orig_487411.jpg  
Старий 11.05.2020, 14:33   #2443
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Екс-наставник «Шахтаря» Мірча Луческу висловив свою думку про наставника «Роми» Паулу Фонсеки, який після нього очолював донецький клуб.

«Я передав цю команду Фонсеці, але не приховую від вас, що дуже засмутився через його поведінку. Він навіть не подякував за чудову команду, яку я залишив йому, одного телефонного дзвінка було б достатньо.

Він почав прищеплювати гравцям схему 4-4-2 як в «Бразі», але в якийсь момент президент переконав його повернутися до моєї 4-2-3-1, тому що команда напам'ять знала, що ігрова система створена спеціально для багатьох бразильців. Дозвольте мені сказати ще одну річ: кожен рік при мені вони продавали декілька гравців, а при Фонсеці - ні.

Проте, я повинен визнати, що Фонсека продемонстрував неабиякий інтелект і здатність адаптуватися, і я переконаний, що крім грубості, яку він допустив на мою адресу, у нього є навички, щоб добре працювати в «Ромі».

Я був задоволений, коли ми з «Шахтарем» знищили «Брагу» з рахунком 4:0. І ще додам: з «Браги» Фонсека ніколи б не перейшов до «Роми», - сказав Луческу.

Нагадаємо, Мірча Луческу очолював «Шахтар» з 2004 по 2016 роки. Паулу Фонсека - з 2016 по 2019.
Мініатюри долучень
orig_487422.jpg  
Старий 12.05.2020, 09:39   #2444
yyyyyhhh
Moderator

Типово

12 травня дня професійні клуби України можуть відновити тренування без обмежень. Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза ​​розповів про аспекти карантину в клубі.

«Був два дні тому на «Дніпро-Арені» і можу сказати, що стан газону на ній відмінний. Це найприємніша новина для мене за останні дні. Що стосується «Дніпра-1», то ми маємо сьогодні прекрасну базу. З початку карантину ми по суті ввели військовий стан на території бази: закрили всіх з сім'ями, обмежили спілкування і вихід з бази. По суті, ми змогли проконтролювати пересування всіх людей, пов'язаних з клубом. Команди U-21 і U-19 ми розпустили, залишивши лише основну команду. Всі гравці залишилися на базі і поставилися з розумінням, ми всі конфлікти владнали. Тренерський штаб також на базі, а Дмитро Михайленко - постійний її житель.

Ми поділилися на кілька груп. Основна група - це гравці, які відновлювалися і працювали з лікарями. Ми прислухалися до рекомендацій МОЗ, які стосувалися збереження життів. Думаю, що за цей час команда ще більше налагодила морально-духовні відносини. Всі розуміли, що їх поведінка сьогодні вплине на команду завтра. Радий повідомити, що цей карантин ми пройшли досить впевнено. Гравці тренувалися окремо завдяки великій кількості ігрових полів. Ми більше працювали над індивідуальними якостями футболістів.

На цьому тижні ми пройдемо повне тестування, а контроль стану футболістів і працівників ми вели і ведемо щодня. Це було з початку карантину. Члени правління сьогодні не змогли прийняти рішення щодо відновлення тренувань. Є кілька зауважень від членів нашої команди, які пов'язані з медициною. До спільного рішення ми поки не прийшли. Дуже хотілося б закінчити цей чемпіонат і почати новий. Але ці виклики змушують нас приймати непрості рішення. Поки не знаю, як ми будемо діяти в разі зараження кого-то з гравців. Однак людське життя залишається головним», - сказав Береза.
Мініатюри долучень
orig_487493.jpg  
Старий 12.05.2020, 10:45   #2445
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Батько нападника «Реала» Луки Йовича, Мілан Йович, не може назвати справжню причину отримання травми його сином.

Раніше повідомлялося, що серб впав зі стіни будинку під час свого перебування в Белграді. Йович зламав кістку п'яти правої ноги, і на відновлення йому знадобиться не менше трьох місяців.

«Будь ласка, зрозумійте мене правильно, але я не можу нічого коментувати. З клубу прийшло повідомлення, що забороняє будь-кому, навіть Луці, що-небудь говорити про це», - сказав Йович-старший.
Мініатюри долучень
orig_487490.jpg  
Старий 12.05.2020, 11:03   #2446
yyyyyhhh
Moderator

Типово

35-річний екс-гравець київського «Динамо» і збірної України Олександр Алієв розповів, чому перестав виступати за національну команду.

«Чому я в 2012-му році закінчив грати за збірну України? Тоді був тренером Олег Блохін. На Євро-2012 я зіграв одну гру. І все. Потім, можна сказати, що в «Динамо» я за нього не грав. І закінчив зі збірною. Хоча я грав у всіх товариських матчах, які ми проводили у межах підготовки до Євро-2012 до приходу Блохіна. Як тільки прийшов Блохін, я перестав грати.

Потім він мене в «Динамо» повернув з оренди. Сказав, що хоче, щоб я повернувся. Я приїхав, у нас не було скандалу. Я отримав травму на зборах в Іспанії. Я смикнув м'яз. Він не вірив, що я смикнув. Він хотів, щоб я зробив МРТ в Іспанії. Я хотів їхати до Києва до знайомого лікаря Ганни Яківні. Я приїхав — виявилося, що був надрив. Але тренерський штаб «Динамо» не повірив, що у мене травма. Вони думали, що я «косив». Але такого не було, у мене дійсно була травма. Потім відносини із Блохіним у мене закінчилися повністю», — розповів Алієв.

На рахунку Алієва 28 матчів у складі збірної України, де він забив 6 м'ячів.
Мініатюри долучень
orig_487508.jpg  
Старий 12.05.2020, 12:42   #2447
yyyyyhhh
Moderator

Типово

35-річний гвінейський форвард «Мюлуза» Ісмаель Бангура залишив французький клуб, отримавши статус вільного агента.

В «Мюлузі» вирішили, що рівень гри Бангура недостатній для його перебування в команді. Клуб підписав футболіста в минулому листопаді в якості вільного агента.

З 2007-го по 2009-й роки Бангура захищав кольори київського «Динамо». Всього нападник провів за український клуб 68 матчів у всіх турнірах, де забив 37 м'ячів і віддав 8 результативних передач.
Мініатюри долучень
orig_487524.jpg  
Старий 12.05.2020, 13:41   #2448
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Каталонська «Барселона» влітку розгляне можливість продажу захисника збірної Португалії Нелсона Семеду.

Керівництво каталонців готове відпустити футболіста за 50 мільйонів євро. Тренерський штаб вважає, що 26-річний португалець не зміг розкритися в клубі, тому краще підшукати йому заміну.

Повідомляється, що Семеду входить в сферу інтересів ПСЖ, «Манчестер Сіті», «Баварії» і «Інтера».

Відзначимо, що в цьому сезоні Нелсон провів за «блаугранас» 29 матчів у всіх турнірах, де віддав 5 результативних передач.
Мініатюри долучень
orig_487530.jpg  
Старий 12.05.2020, 14:39   #2449
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чемпіонат світу з футзалу-2020 перенесений на 2021 рік. Про це повідомляє прес-служба FIFA.

Рішення про перенесення турніру прийнято в зв'язку з пандемією коронавіруса і рекомендаціями робочої групи FIFA-Конфедерація COVID-19 Бюро Ради FIFA.

Нові дати турніру - з 12-го вересня по 3-е жовтня. Турнір пройде в Литві.
Мініатюри долучень
orig_487540.jpg  
Старий 12.05.2020, 15:30   #2450
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Тренер «Динамо» Олексій Михайличенко розповів про повернення команди до повноцінної роботи. З 12-го травня кияни повернулися до командних занять.

- Ваші перші враження від заняття? Зменшився цей психологічний вантаж від відсутності звичної роботи?

- Безумовно, сьогодні пройшло дуже емоційна тренування. Хлопці були дуже раді тому, що вони зібралися разом і провели нормальне заняття. Все пройшло в позитивному ключі, можна сказати, що святково, але це лише перший крок. За великим рахунком, ще нічого в плані карантинної ситуації не закінчилося, потрібно бути дуже акуратним і для себе, і для своїх сімей, і для колег по команді.

У «Динамо» серйозно ставляться до дотримання безпеки, перед роботою перевіряють стан здоров'я футболістів, температурний режим, і тільки після цього ми приступаємо до тренування.

- Гравці поступово входять в ритм або відчувається напруженість через все, що відбувається в країні і в світі?

- Всі задоволені, що повернулися до повноцінної роботи. Наступні дні покажуть, хто і як готовий. Я не сумніваюся, що футболісти індивідуально виконували весь обсяг запропонованої роботи, але індивідуальна робота кардинально відрізняється від колективної. Будемо працювати над відновленням командних зв'язків, які, напевно, були загублені за цей час.

- Як команда планує готуватися далі?

- У нас є чіткий план подальшої роботи. Вже на цьому тижні ми готові провести дворазові тренування, але все буде залежати від стану футболістів. Залежно від того, як вони готові, ми будемо вносити корективи в програму роботи.

У наших планах також двосторонні матчі, контрольні поєдинки з іншими командами. Але тут поки йдуть переговори, необхідно врахувати ряд нюансів, в даному напрямку на сьогоднішній день конкретики немає.

- У футболістів «Динамо», що очевидно, буде різний рівень фізичної готовності. Це найбільша проблема для тренерського штабу?

- Це проблема, так. Але цю проблему можна вирішити, і це один з напрямків діяльності тренерського штабу. Це наша робота і найближчим часом, в тому числі, будемо займатися тим, щоб привести стан гравців до спільного знаменника.

- Зараз багато розмов про формат та місце проведення матчів, що залишилися нинішнього сезону. Що ви думаєте з цього приводу?

- Як головний тренер, я прийму будь-яке рішення по датах і місцю поєдинків. Можливо, для нас було б оптимально дограти сезон в Києві. Але у інших клубів може бути інша думка, необхідно знаходити спільне рішення. У ситуації, що склалася дуже важливо прислухатися один до одного і знайти варіант, який би підійшов усім командам.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_487544.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:08.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум