SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 31.03.2021, 11:23   #1131
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Легендарні боксери Хуан Мануель Маркес і пуерторіканець Мігель Котто домовилися про поєдинок.

Як повідомляє EPSN, виставковий бій відбудеться 12 червня в Маямі (США).

Нагадаємо, що 40-річний Мігель Котто (41-6, 33 КО) завершив кар'єру в 2017 році, коли поступився Садаму Алі. 47-річний Маркес (56-7-1, 40 КО) не боксував з 2014 року.

Обидва боксери ставали чемпіонами в чотирьох вагових категоріях.
Мініатюри долучень
orig_531357.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2021, 07:02   #1132
yyyyyhhh
Moderator

Типово

23-річний американський боксер Теофімо Лопес (16-0, 12 КО), чемпіон світу за версіями WBC, WBO, WBA і IBF у легкій вазі, продовжує активну підготовку до поєдинку із 27-річним австралійським боксером Джорджем Камбососом (19-0, 10 КО).

«Сильний старт тренувального табору. Готові зробити серйозну заяву в цьому бою. Не прогавте!», — прокоментував Лопес відео своїх сильних ударів.

Бій між Лопесом та Камбососом повинен відбутися у майбутньому травні.
Мініатюри долучень
orig_531357.jpg  
Старий 02.04.2021, 09:37   #1133
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Стала відома дата проведення поєдинку 34-річного українського боксера Дениса Берінчика (15-0, 9 КО) із 34-річним ірландцем російського походження Артемом Лобовим, який раніше виступав в UFC.

Поєдинок повинен відбутися в Україні 19 червня. Бій має пройти на голих кулаках. Організатором стане промоушен MAHATCH.

«Намічається махач. Україна. Чекаємо в гості Артема Лобова, махач легенд!! Вже за квитки буде бій!!! Хааааа!!!)))», — написав Берінчик.
Мініатюри долучень
orig_531494.jpg  
Старий 03.04.2021, 12:48   #1134
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український боксер Олександр Усик (18-0, 13 КО) спростував інформацію про перехід в змішані єдиноборства.

«Часто жартую з журналістами. Кажу якісь неможливі речі. Коли мене запитали в той вечір про плани, я сказав, що хочу спробувати себе в UFC. І всі написали, що я переходжу туди. Це просто думки.

Я ще не все зробив в боксі, що запланував. Переходити в інший вид спорту, не закінчивши в своєму, не збираюся. Боротьбою я займаюся тільки для себе. UFC - вид спорту, що швидко зростає, де багато хлопців проявляють себе. Але поки не збираюся переходити туди. Запропонують божевільний контракт - я подумаю», - сказав боксер в прямому ефірі інстаграму.
Мініатюри долучень
orig_531664.jpg  
Старий 04.04.2021, 11:12   #1135
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі погодили контракт на два бої за всі пояси суперважкої ваги, проте все ще не визначили, де і коли пройде поєдинок.

Промоутер Едді Хірн повідомляє, що все майже готово і скоро буде оголошена дата і місце липневого бою.

«Дата буде в липні, скоро оголосимо, де саме відбудеться поєдинок. Джошуа вже почав тренувальний табір», - повідомив Хірн.

Очікується, що бій пройде в Саудівській Аравії.
Мініатюри долучень
orig_531838.jpg  
Старий 05.04.2021, 09:48   #1136
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В Абу-Дабі відбувся вечір боксу, в головному бою якого чемпіон за версією WBO у другій напівлегкій вазі американець Джамал Херрінг (23-2, 11 KO) переміг технічним нокаутом в шостому раунді іменитого британця Карла Фремптона (28-3, 16 KO).
Мініатюри долучень
orig_531898.jpg  
Старий 06.04.2021, 10:59   #1137
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Легендарний американський боксер Майк Тайсон висловив свою думку про потенційного поєдинку Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

«Мені подобається Джошуа, але я вважаю, що Ф'юрі в рингу занадто невловимий. Ентоні просто не влучить в нього. Мені правда подобається Джошуа, але сильного удару у нього немає. І він не б'є швидше, ніж Вайлдер. І йому буде важко влучити по Ф'юрі. Мені так здається. Якщо вже Ф'юрі уникав ударів Вайлдера, то і від Джошуа втече».

«Я думаю, Тайсон його зупинить, хоча я вважаю Ентоні талановитим боксером. Але Ф'юрі більш різноманітний боксер, у нього більше прийомів в арсеналі», - сказав Тайсон.

Бій Джошуа - Ф'юрі повинен відбутися в липні.
Мініатюри долучень
orig_532117.jpg  
Старий 07.04.2021, 12:20   #1138
yyyyyhhh
Moderator

Типово

23-річний американський боксер Теофімо Лопес (16-0, 12 КО), чемпіон світу за версіями WBC, WBO, WBA і IBF у легкій вазі, продовжує готуватися до бою із 27-річним австралійським боксером Джорджем Камбососом (19-0, 10 КО ).

«Сам я не пуерториканець, але цей хук — цілком!», — прокоментував Лопес відео своїх потужних ударів.

«Безумовно», — написав у коментарі 23-річний американський боксер пуерториканського походження Едгар Берланга (16-0, 16 КО). Берланга знаменитий тим, що всіх (!) своїх суперників він нокаутував у першому раунді.

Бій між Лопесом та Камбососом повинен відбутися у майбутньому травні.
Мініатюри долучень
orig_532330.jpg  
Старий 08.04.2021, 14:59   #1139
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Легендарний американський боксер Майк Тайсон поділився амбітними планами на 2021-й рік.

«Хочу бої проти Холіфілда і Леннокса Льюїса в цьому році. Хочу зустрітися з ними обома в цьому році, думаю, я можу отримати обох. Інакше можу провести виставковий бій з Тайсоном Ф'юрі», - сказав Тайсон.

Раніше повідомлялося, що бій Тайсона і Холіфілда відбудеться 29 травня.
Мініатюри долучень
orig_532514.jpg  
Старий 09.04.2021, 11:41   #1140
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Промоутери активно шукають місце проведення і визначають дату бою Ентоні Джошуа - Тайсон Ф'юрі за всі пояси суперважкої ваги.

Едді Хірн пояснив, що бій не хочуть проводити в червні в дні матчів Євро-2020, а також мають намір все організувати до старту Олімпіади.

«Влітку повинні відбутися великі події. Євро-2020, потім Олімпійські Ігри. Дуже б хотілося провести бій на Вемблі, але це навряд чи реально».

«Поєдинок планується на липень, коли закінчиться чемпіонат Європи. Довше тягнути сенсу немає, тому що в серпні Олімпіада».

«Якщо Ігри відбудуться, це велика подія, всі стежитимуть, хоча бій Джошуа - Ф'юрі, я вважаю, одна з найбільших спортивних подій року», - сказав Хірн.

Очікується, що поєдинок пройде в Саудівській Аравії.
Мініатюри долучень
orig_532593.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:21.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум