![]() |
|
|
#261 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Заміна арбітра на матч "Рубін" - "Динамо"
Матч у відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів в Казані між "Динамо" і "Рубіном", який відбудеться в столиці Татарстану 3 серпня, спочатку повинен був судити англієць Андре Маррінер. Проте потім УЄФА перенаправив цього рефері на матч "Панатінаїкос" - "Оденсе", а на гру в Казані був призначений 45-річний голландець Ерік Браамхаар, який проводить останній рік в якості арбітра ФІФА, повідомляє terrikon. Нагадаємо, що гру в Києві довірено обслуговувати Давіду Фернандесу Борбалану з Іспанії. У попередньому сезоні іспанець тричі брав участь в матчах Ліги чемпіонів в якості резервного рефері. |
|
|
|
|
|
#262 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Бекхем: "Якщо в Англію, то тільки в МЮ"
![]() Девід Бекхем заявив, що в разі повернення на батьківщину згоден виступати лише за МЮ. Контракт Бекса з Лос-Анджелес Гелексі закінчується цього року, і ходять чутки, що Девід може продовжити кар'єру в АПЛ. Говорять про Тоттенхемі, але Бекхем спростовує чутки. ». Я завжди говорив, що виступав за найсильніший клуб Англії і не зможу грати проти них Мені 36, я відчуваю себе відмінно, але в іншу команду АПЛ, крім МЮ, не перейду", - говорить півзахисник. ». Я відмовив Тоттенхему і відмовлю ще раз Я хочу, щоб мене пам'ятали як гравця МЮ", - заявив Бекхем.
|
|
|
|
#263 |
|
Передовик
Ukraine
|
Боян Кркіч - гравець Роми. Офіційно
Нападник іспанської "Барселони" Боян Кркіч офіційно став гравцем італійської "Роми". "Вовки" заплатили за 20-річного талантовитого нападника 12 мільйонів євро. Однак "Барселона" зберегла за собою право викупити Кркіча за 13 мільйонів через 2 роки. Хитрий хід з боку "Барси". Нагадаємо, що Боян Кркіч провів за "Барселону" за 4 сезони 104 поєдинки та забив 26 голів. Варто зазначити, що на придбанні Кркіча особисто наполіг новоспечений наставник "Роми" Луїс Енріке, під керівництвом якого форвард виступав ще в молодіжній команді "Барселони". |
|
|
|
|
|
#264 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Матуку прилетів у Дніпропетровськ
У четвер, 21 липня, авіарейсом з Києва у Дніпропетровськ прилетів камерунський захисник Ерік Матуку. Приступить він до тренувань з "Дніпром", чи відправиться в "Кривбас" або "Арсенал" поки невідомо. Останнє слово буде за тренерським штабом "дніпрян", пише неофіційний сайт "Дніпра".
|
|
|
#265 |
|
Передовик
Ukraine
|
Руні – найбажаніша футболка Англії
Форвард "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні очолив рейтинг найбільш продаваних футболок в Англії. Його футболка з 10-м номером обійшла попереднього лідера Фернандо Торреса, який втратив у популярності після переходу з "Ліверпуля" в "Челсі", а також капітана "червоних" Стівена Джеррарда. Російський легіонер Арсенал Андрій Аршавін посів 9 місце. ТОП-10 найбільш продаваних футболок АПЛ: 1 (3). Вейн Руні ("Манчестер Юнайтед") 2 (1). Фернандо Торрес ("Ліверпуль" / "Челсі") 3 (2). Стівен Джеррард ("Ліверпуль") 4 (-). Хав'єр Ернандес ("Манчестер Юнайтед") 5 (-). Робін ван Персі ("Арсенал") 6 (6). Френк Лемпард ("Челсі") 7 (7). Дідьє Дрогба ("Челсі") 8 (-). Луїс Суарес ("Ліверпуль") 9 (5). Андрій Аршавін ("Арсенал") 10 (-). Райан Гіггз ("Манчестер Юнайтед" |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Передовик
Ukraine
|
Де Лаурентіс: Мессі – кретин, бо поїхав на Копу
Президент "Наполі" Ауреліо де Лаурентіс піддав критиці нападника "Барселони" Ліонеля Мессі. За словами ексцентричного глави неаполітанського клубу, Мессі мав відмовитися від поїздки на Кубок Америки в складі збірної Аргентини. "Якби я був Мессі, я б заявив:" Я не приїду на Кубок Америки. Можете подати на мене в суд, заборонити мені грати за збірну, але я не збираюся ганьбитися, тому що я великий гравець. Я виступаю за "Барселону" і не хочу грати для ідіотів, які не знають мого справжнього рівня. Мессі - кретин. Він зробив помилку, поїхавши на Кубок Америки ", - цитує де Лаурентіса Sky Sport Italia. Нагадаємо, збірна Аргентини вилетіла в чвертьфіналі турніру, поступившись у серії пенальті збірної Уругваю. |
|
|
|
|
|
#267 |
|
Moderator
Ukraine
|
Русол: Я не перейду в "Динамо"
Захисник дніпропетровського "Дніпра" і збірної України Андрій Русол залишиться у своїй теперішній команді. Русол спростував чутки про можливий перехід у київське "Динамо", повідомляє 11na11.com. "Я не перейду в "Динамо" найближчим часом. Це вже точно", - сказав Андрій. Зазначимо, що сьогодні деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про можливий обмін між "Дніпром" і "Динамо" захисниками клубів Хачеріді і Русолом. У дніпропетровському клубі РУсол грає з 2003 року і встиг провести 209 ігор та забити 9 голів.
|
|
|
#268 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Ювентус" віддав Мело в оренду "Галатасараю"
Наступний сезон хавбек "Ювентуса" та збірної Бразилії Феліпе Мело проведе в оренді у "Галатасараї". Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Турецький клуб у три етапи заплатить "Ювентусу" 1,5 мільйона євро. Також угода передбачає право викупу футболіста за 13 мільйонів євро.
|
|
|
#269 |
|
Moderator
Ukraine
|
ОФІЦІЙНО: Федецький залишається в "Карпатах"
![]() Футболіст "Шахтаря" залишається у Львові ще на рік Гравець донецького "Шахтаря" та збірної України Артем Федецький продовжив орендну угоду зі львівськими "Карпатами" ще на рік. Фінансові умови, запропоновані Федецькому "Карпатами", повністю його задовільнили. Питання про продовження кар'єри игрока буде розглянуте "Шахтарем" та "Карпатами" після завершння терміну оренди. Артем Федецький внесений у заявочний список ФК «Карпати» та зможе выступити за «біло-зелених» вже в наступному поєдинку в Донецьку. Нагадаю, матч "Шахтар" – "Карпати" відбудеться на "Донбас Арені" 24 липня о 19:00. Трансляція на телеканалі "Футбол" та Першому Національному.
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! Востаннє редагував симчич: 22.07.2011 о 21:14. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |