![]() |
|
|
#511 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Реал" націлився на мексиканського форварда
"Реал" цікавиться нападникомм "Гвадалахари" Карлосом Фіерро. Про це повідомляє Goal.com. 17-річний мексиканець вразив скаутів мадридців у матчі проти "Барселони" (4:1). На недавньому чемпіонаті світу для гравців не старше 17-и років Фіерро став автором чотирьох голів, пише sport-express.ru.
|
|
|
|
#512 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Сьомін: "До "Літекса" повинні поставитися з усією серйозністю"
Київське "Динамо" з усією серйозністю має поставитися до свого суперника у стиковому раунді ліги Європи - болгарського "Літекса". Про це офіційному сайту клубу заявив наставник киян Юрій Сьомін. "У першу чергу, це чемпіон Болгарії, ми повинні поставитися до нього з усією серйозністю і відповідальністю. Знаю, у кваліфікації Ліги чемпіонів "Літекс в обох зустрічах поступився "Віслі". Тепер будемо збирати повну інформацію про суперника і доносити її до гравців", - сказав він. На питання, чи нанайближчому матчі суперника будуть представники тренерського штабу "Динамо", Сьомін відповів: "Звичайно, нам потрібно зібрати всю інформацію про "Літекс".
|
|
|
#513 |
|
Передовик
|
"Арсенал" відхилив нову пропозицію "Барселони" по Фабрегасу
"Арсенал" відхилив нову пропозицію "Барселони" по трансферу півзахисника Сеска Фабрегаса. Як повідомляє Sky Sports, каталонський клуб запропонував за свого вихованця близько € 29 млн, а також € 6 млн у вигляді різних бонусів. Крім того, € 3 млн був готовий додати сам Фабрегас. Нагадаємо, цього літа лондонці вже відхилили дві пропозиції "Барселони". За іспанця керівництво "канонірів" твердо має намір отримати £ 40 млн. Цікаво, що найближчим часом "Арсеналу" належить узяти старт у Лізі чемпіонів. Сам футболіст має намір попросити головного тренера Арсена Венгера не включати його в заявку на турнір, пише championat.com.
|
|
|
|
#514 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Україна - Швеція: іспит для Харкова
Товариський матч між національними збірними України та Швеції, який відбудеться 10 серпня, стане черговою перевіркою готовності Харкова до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року. Як повідомили в прес-службі міської ради, під час проведення поєдинку будуть посилені заходи із запобігання надзвичайним і терористичних ситуацій та контроль за дотриманням громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки. Зокрема, буде встановлено тимчасове огорожу, щоб в зону зовнішньої безпеки стадіону не могли проникнути особи без квитків та акредитації. Також тут буде фукнціоніровать мобільне фан-посольство.
|
|
|
|
#515 |
|
Передовик
|
Кассано залишиться в "Мілані"
Форвард збірної Італії та "Мілана" Антоніо Кассано не залишить клуб цього літа У цьому віце-президент клубу Адріано Галліані запевнив уболівальників, повідомляє Milan Channel. Кассано хотів пійти, бо боявся, що його не викликатимуть до збірної, але передумав, отримавши виклик до команди на гру з іспанцями. За словами Галліані, ніяких пропозицій щодо купівлі 29-річного форварда не надходило, пише sport-express.ru.
|
|
|
|
#516 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Італія - Іспанія. Дель Боске назвав склад
Новини футболу 5 серпня. Головний тренер збірної Іспанії Вісенте Дель Боске опублікував список гравців з 22 осіб, які готуватимуться до товариського матчу з італійцями. Зустріч відбудеться 10 серпня в Барі. Головною сенсацією стало запрошення 20-річного півзахисника "Барселони" Тіаго Алькантари. Тіаго в минулому сезоні в складі "Барселони" виходив на поле 16 разів і забив 3 голи. Через травми в заявці відсутній Карлес Пуйоль. Жоан Капдевілья і Сеск Фабрегас залишилися у своїх клубах. До списку увійшли такі гравці: Ікер Касільяс, Віктор Вальдес, Пепе Рейна, Альваро Арбелоа, Рауль Альбіоль, Серхіо Рамос, Жерар Піке , Андоні Іраола, Хабі Алонсо, Андрес Іньєста, Серхіо Бускетс, Хаві, Тіаго Алькантара, Хаві Мартінес, Санті Касорла, Давід Сільва, Давід Вілья, Педро, Фернандо Торрес, Фернандо Льоренте, Альваро Негредо, Хуан Мата. |
|
|
|
|
|
#517 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
У стартовому матчі п'ятого туру Прем'єр-ліги "Зоря" в останній атаці вирвала перемогу над "Металургом".
Луганська "Зоря" вирвала перемогу над донецьким "Металургом" в стартовому матчі п'ятого туру української Прем'єр-ліги - 1:0. Матч пройшов у неспішному темпі, але з величезною кількістю моментів. Можна сказати, що якби не гра воротарів, то рахунок цілком міг би бути розгромним. Більшою мірою це стосується воротаря "Зорі" Шуховцева, який провів просто блискучий матч. Вже на перших хвилинах матчу Ігор Шуховцев виручив команду після ударів Лазича і Газаряна, на що господарі відповіли гострим ударом Силюка, після удару якого м'яч просвистів повз дальню штану. "Металург" з кожною хвилиною став перехоплювати ініціативу і вже Пізеллі здалеку приклався по воротах, і м'яч влетів би у ближній верхній кут, якби не блискуча реакція Шуховцева. Через пару хвилин знову Шуховцев виручив команду після ударів Чечера зі штрафного і Газаряна головою з близької відстані. Коли здавалося, що "Металург" повністю прибрав перевагу в матчі до своїх ніг, "Зоря" відповіла своїм найнебезпечнішим моментом. Микита Каменюка видав "супердальній удар", але Бандура був напоготові і зумів відбити м'яч. У другому таймі "Металург" продовжив тиснути на ворота Шуховцева, але контратаки господарів виглядали не менш небезпечними, ніж тиск гостей. Одна з таких контратак "Зорі" на 64-й хвилині ледь не призвела до взяття воріт. Хомченовський віддав м'яч на фланг Каменюці, той у дотик навісив на дальню штангу, звідки Ліпартія головою пробив у штангу. Втім, ні "Зоря", ні "Металург" відправити м'яч у ворота суперника не могли, незважаючи на велику кількість моментів і гра котилася до світових 0:0. Вже перед фінальним свистком "Металург" створив, напевно, найреальніший для взяття воріт момент, коли Зе Соарес виконав відмінну подачу на Морозюка, який із забійної позиції пробив повз площу воріт. А коли арбітр вже готувався дати фінальний свисток "Зоря" забила переможний м'яч. Точніше зробити їй це допоміг суперник. Після прострілу з правого флангу у боротьбі з Мадо захисник донеччан Чечер зрізав м'яч у свої ворота. Нагадаємо, в минулому турі "Металург" зіграв в нульову нічию з київським "Динамо ", а "Зоря" також зіграла 0:0 з іншого київською командою - "Оболонню". Прем'єр-ліга. 5-й тур. "Зоря" - "Металург" - 1:0 Чечер, 93 (у свої ворота) "Зоря": Шуховцев, Аддо, Каменюка, Ярмаш, Олійник (Тесак, 73), Ліпартія, Цакіч, Ференчак (Мілько, 33), Хомченовський, Маду, Силюк (Лазарович, 68) "Металург ": Бандура, Маріо Сержіо, Чечер, Воловик, Шина, Лазіч, Фернандеш, Соарес, Пізеллі (Славов, 90), Казарян (Траоре, 66), Іванко (Морозюк, 66) Аддо, Ярмаш, Лазарович - Воловик
|
|
|
#518 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Анатолій Тимощук хотів, щоб "Баварії" в останньому відбірковому раунді Ліги чемпіонів дістався "Рубін".
Український півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук впевнений, що мюнхенська команда зіграє в груповому турі Ліги чемпіонів. Про це він заявив, коментуючи результати жеребкування, повідомляє офіційний сайт футболіста. Згідно із жеребом в останньому відбірковому раунді "Баварія" зустрінеться зі швейцарським "Цюрихом". "Цюріх" - хороший клуб, який представляє гарне місто, до якого завжди приємно приїжджати. Та попри це у нас є своє завдання - вийти в груповий турнір Ліги чемпіонів. Я не бачу, що нам може завадити досягти поставленої мети", - сказав Тимощук. За словами футболіста, перед жеребкуванням він хотів, щоб суперником "Баварії" у плей-офф став кривдник київського "Динамо" казанський "Рубін". "По ходу жеребкування нам міг дістатися російський або швейцарський клуб. Ще до гри, я віддавав перевагу зустрічі проти" Рубіна", який знаю по чемпіонату Росії. Казанський клуб є сильнішим клубом, ніж "Цюрих", тому з великим інтересом б приїхав до Росію", - зазначив Тимощук. Як писав sport.tochka.net, казанський "Рубін" за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів побореться з французьким "Ліоном". Нагадаємо, вчора в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи, в якому п'ять українських команд дізналися своїх суперників у єврокубках.
|
|
|
#519 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Реал і Мілан обговорюють повернення Кака?
Керівники двох клубів зустрілися в Пекіні. Журналісти припустили, що несподівана зустріч Адріано Галліані, віце-президента Мілана, і Флорентіна Переса, голови Реала, в Пекіні була присвячена можливому гучному переходу. Мова йде про повернення Кака в Мілан, де він користувався великим успіхом. Два роки в Реалі були не найкращими в кар'єрі бразильця. Правда, тренер італійців Массіміліано Аллегрі вважає такий перехід малоймовірним, а сам півзахисник, за його словами, не проти залишитися в Мадриді |
|
|
|
|
|
#520 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Кононов: "Нам під силу обіграти ПАОК"
Своєю думкою з приводу жеребкування поділився головний тренер Карпат. "До жеребкуванні я ставлюся по-філософськи - кого доля вибере, з тим і будемо грати. Адже ми на жереб ніяк вплинути не можемо. Та й потім, на стадії плей-офф апріорі слабких суперників бути не може. Тому зрозуміло, що і ПАОК - суперник серйозний. Досить сказати, що це одна з найсильніших команд чемпіонату Греції, а говорити про силу грецького футболу напевно буде зайвим - про них і так всім все відомо. само як і про грецьких уболівальників, які вміють створити на стадіоні під час матчу своєї команди таку атмосферу, що не кожен суперник буває готовим її витримати ", - цитує Олега Кононова офіційний сайт львівського клубу. "Втім, у нас вже є певний досвід виступів у подібних умовах. ПАОК - команда, звичайно, сильна, але я переконаний, що Карпатам під силу її обіграти. Думаю, нас чекають непрості, але разом з тим і цікаві поєдинки. Ми вже говорили , що в Лізі Європи перед нами стоїть завдання пройти в груповий турнір. Тому ми дуже ретельно вивчатимемо команду з Салоников і зробимо все, щоб підійти до ігор з греками в найкращій формі ". "Однак до першого матчу з ПАОКом ще майже два тижні. Часу, звичайно, не так вже й багато, але за цей період часу нас чекають і два поєдинки чемпіонату України, в якому ми стартували не кращим чином. Обидва матчі для нас будуть непростими. Перший з них ми зіграємо вже в неділю в Києві з Динамо. Ми чудово розуміємо, з ким будемо грати. І ніякого страху перед киянами у нас немає і ми вийдемо на поле з думкою про перемогу. Так само, як і через тиждень вдома проти луганської Зорі ". "Як бачите, ми з однаковою відповідальністю ставимося і до Ліги Європи, і до національного чемпіонату, а незабаром ми стартуємо ще і в Кубку України. Для нас однаково важливі всі три турніри і в кожному з них ми плануємо досягти максимального результату".
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |