![]() |
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18. |
|
|
|
|
|
#842 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Скільки ж потрібно мудрості, щоб ніколи не втрачати доброти!"М. Ебнер-Ешенбах
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#844 |
|
Передовик
Ukraine
|
Людина і собака...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Ця розповідь про те як давним-давно, у величезному світі зустрілися дві самотні душі – Людина і Собака. Собака брів по темному лісі. Раптово в очі йому вдарило світло. Підійшовши ближче і обережно визирнувши із-за дерева, побачив багаття. Біля вогню стояла якась істота. То була Людина. Все навколо здавалося ворожим. Тоді ще світ був занурений у вічну темряву. Лише на запаморочливій висоті велично мовчали зірки, обпалюючи все навколо себе своїм крижаним мерехтінням. Собаці було холодно, йому дуже хотілося підійти до теплого полум’я, щоб зігрітися, але він не наважувалася. Тим часом Людині дуже хотілося їсти, треба було йти в ліс на полювання. Та було вже зовсім темно і вона не наважувалася, а продовжувала стояти біля полум’я. Через деякий час з кущів на узліссі вийшов Собака, тримаючи в зубах дичину. Собака повільно підійшов і поклав здобич до ніг Людини. У подяку Людина покликала Собаку ближче до багаття. Потім вони розділили пізню вечерю та довго сиділи біля вогню, спостерігаючи за мерехтінням зірок на нічному небі. Людині нестерпно захотілося простягнути руку і зануритися пальцями в густу собачу шерсть, а Собака, в цей момент, мріяв відчути дотик людської руки … Цієї ночі вперше відступили страх і холод суворого стародавнього світу. А вранці Собака зрозумів, що вже не хоче покидати людину, а Людина – що не хоче його відпускати. Тоді Собака сказав: «На знак вічної відданості я дарую тобі єдине, що у мене є, – моє життя. Тепер воно належить тобі». І Людина відповіла: «На знак вічної вдячності я обіцяю зберігати твій Дар в самому надійному місці – у своєму серці». Людина простягнула руку і Собака вклав в неї свою лапу. В цю мить порожнеча у їх душах зникла… З тих пір пройшло багато часу, але в очах кожного собаки і нині живе світло того стародавнього вогнища.
|
|
|
#845 |
|
Передовик
Ukraine
|
До Мінтрансу прийшов лелека. Скарг не мав, вимог не висував. А його - в зоопарк.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На проспекті Перемоги в Києві сьогодні тротуаром прогулювався лелека. На проспекті Перемоги в Києві сьогодні помітили лелеку. За словами очевидців, птах вільно розгулював тротуаром біля будівлі Мінтрансу. Лелеку помітили перехожі близько 12 години дня 7 жовтня, пише Обозреватель. "Лелека був спокійним, не лякався перехожих, і дозволяв себе фотографувати", - повідомили очевидці. Були припущення, що птах втік з зоопарку, який знаходиться неподалік. Однак воно виявилося хибним. Згодом цього ж таки лелеку помітили на території заводу, і звідти птаха вже доправили в зоопарк. Імовірно, що чорногуз відбився від зграї. Тож зимувати йому доведеться у столичному зоопарку. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#846 |
|
Передовик
Ukraine
|
Хто розумніший , коти чи собаки?
Вже давно люди намагаються визначити , хто більш розумний серед таких домашніх улюбленців як собаки і кішки. Любителі кішок заявляють , що собаки набагато дурніші , зокрема тому , що в корі їх головного мозку приблизно в 2 рази менше нейронів , ніж у кішок. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На відміну від собак , кішки не настільки віддані людям і більше самодостатні. Але в рамках спеціальних досліджень вченим вдалося виявити у собак ознака так званої « прихованої геніальності ». Справа в тому , що собаки вміють вчитися на прикладах і навіть робити власні висновки з тієї чи іншої пережитої ситуації , як це роблять діти. Існує думка , що кращою пам'яттю володіють кішки , адже вони здатні демонструвати своє невдоволення , тримати образу на своїх господарів або інших людей , якщо їм хоча б один раз щось не сподобалося. Але результати одного дослідження говорять про інше. Кілька років тому група дослідників Монктонського університету провела експеримент , в рамках якого в одній з чотирьох коробок ховали частування , і все відбувалося на очах у собак і кішок. З'ясувалося , що буквально відразу кішки забули , де вони бачили їжу , а в пам'яті собак ця інформація була доступна ще протягом чотирьох хвилин . Також собаки мають унікальну властивість - здатні зчитувати жести людини як ніхто інший серед тварин. Навіть шимпанзе не можуть так розуміти і вловлювати людські рухи і жести .
|
|
|
#848 |
|
Передовик
Ukraine
|
Як дельфін попросив допомоги у людини...
Ми знаємо безліч історій, про те, як людина рятує життя тварині, але щоб дика тварина саме звернулося за порятунком до людей – таке трапляється не щодня. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Одного разу два дайвера вирішили здійснити нічне занурення у Гавайських островів. Опинившись під водою, вони помітили дельфіна, який став плавати навколо них взад і вперед, явно намагаючись привернути до себе увагу. Придивившись уважніше, один з дайверів виявив причину такої дивної поведінки – тіло дельфіна було обплутано рибальської волосінню, яка впивалася в плоть і заважала плавати. Дайвери обрізали волосінь, звільнили дельфіна, і щаслива тварина попливло по своїх справах. Той факт, що дельфін може звернутися до людей за допомогою, зайвий раз свідчить про високий інтелект цих тварин. Більшість поранених звірів ніколи не наблизилися б до людей в подібній ситуації. Швидше, вони вели б себе агресивно, намагаючись оборонятися. На щастя, у дайверів була з собою камера для підводної зйомки, так що у нас є можливість побачити своїми очима, як це було: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#849 |
|
Передовик
Ukraine
|
Біля Австралії знайдено новий вид дельфінів...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Біля берегів Австралії американські вчені виявили новий вид дельфінів. До такого висновку вони дійшли, провівши аналіз ДНК 235 дельфінів по всьому світу. Вченим, як інформує УНН, вдалося встановити, що до роду Соуза входять не три, як вважалося раніше, а чотири види. Таким чином, дельфіни, котрі живуть біля берегів Австралії є окремим видом.
|
|
|
#850 |
|
Передовик
Ukraine
|
Незвичайні дивовижні фрукти...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Саподіла (Чику, Ахра). Стиглі плоди саподіли їстівні у свіжому вигляді. Їх смажать з лаймовим соком і імбиром, кладуть у пироги, зброджують на вино. Саподілове дерево вирощується також для отримання молочного соку – латексу. З нього отримують так званий чикл – основу для жувальної гумки. Недостиглі плоди багаті таніном і використовуються як засіб для зупинки діареї. Батьківщина саподіли – південна Мексика. В даний час культивується повсюдно в Центральній Америці, Індії, Індонезії, Малайзії, на Шрі-Ланці, Філіппінах.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |