SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 10.08.2014, 12:56   #11
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

Щирі співчуття Тані Чорновол, яка сьогодні втратила чоловіка Миколу Березового, і усім рідним та близьким Героя. Він був бійцям спецбатальйону "Азов" і прийняв смерть загинув у бою під Іловайськом. Царство Небесне і Вічна Пам'ять... Герої не вмирають!

Під час АТО під містом Іловайськ загинув смертю хоробрих боєць спецбатальйону "Азов" Микола Березовий, чоловік відомої журналістки і активістки Тетяни Чорновол. Про це у своєму Фейсбук написав радник глави МВС Антон Геращенко. Він зазначив: "Кілька годин тому під містом Іловайськ в бою загинув смертю хоробрих Герой України боєць батальйону міліції спецпризначення "Азов" , чоловік Тетяни Чорновол - Микола Березовий. Як завжди смерть забирає першими найкращих. Разом з Миколою загинув ще один боєць батальйону "Азов", ім'я якого встановлюють. (В районі бою зараз не працює зв'язок. ) Не заздрю я тому снайперу, який вбив Миколу. Я особисто знав цю сміливу та мужню і водночас дуже добру і вразливоїу людину із загостреним відчуттям справедливості. Сумую разом з Тетяною і всіма, хто знав Миколу. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розпорядився представити Миколу Березового та його полеглого побратима до державної нагороди за виявлену мужність і сміливість у боротьбі з тероризмом. Слава Україні! Героям України Слава!"
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:14.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум