![]() |
|
|
#11 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Генерал бачить вартового на посту з парасолькою.
- За всю службу, ще не бачив солдата, який боїться дощу! - А я і не боюся, у мене парасолька. --------------------------------------------- - Твоя дружина на роботу ходить? - Ходить. - Правильно! Я теж своїй на проїзд не даю. -------------------------------------------- Адвокат радить своєму клієнтові: - У даному разі для вас найкращим виходом буде повернутися до дружини. - Розумію. Але пане адвокате, може, пошукаємо гірший вихід?. --------------------------------------------- Цитата:
Ну, синку, покажи щоденник. Що ти сьогодні приніс зі школи? - Так чого показувати, там всього одна двійка. - Всього одна? - Не хвилюйся, тату, я завтра ще принесу! --------------------------------------------- 70% українців живе у стресі. Решта живе в Італії, Іспанії, Португалії… --------------------------------------------- На упаковці активованого вугілля: "Дане вугілля не активоване. Щоб активувати вугілля, відправте SMS на номер 3434!" ---------------------------------------------- Студент та студентка в кіно. Вона, пошепки: - Милий, що це ти такий холодний сьогодні? - Тихо, тихо - все нормально ... Це ти за ескімо схопилася. ------------------------------------------------ З часом жінка - старішає, коханка - теж старішає, а третьокурсниці завжди однаково молоді. --------------------------------------------- Чоловік приходить пізно. Лягає, обіймає дружину, говорить: - Навіть не дивишся, хто ліг .... А раптом чужий? дружина: - У чужого, відразу б встав! --------------------------------------------- У вагоні метро: - Виходите? - Я? Ходжу! ---------------------------------------------- Зловив цар німця, француза і українця. І каже: - Саджу я вас на місяць в підземелля в окремі камери. Даю мішок сухарів і собаку. Хто більше всіх собачку чогось навчить, тому віддам доньку в дружину і пів царства на додачу. Проходить місяць. Виходить худий німець і здоровезна собака. Цар: - Ну, чому навчив? - Сидіти, лежати, голос і “апорт”. Далі виходить середньої статури француз і така ж собака, він навчив її сидіти та лежати. Слідом виходить вгодований українець і худюща собачка. Цар просить продемонструвати. Українець: - Шарік, голос! Собака, жалібно зазираючи в очі: - Ну Вась. Ну дай сухарик, а?
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |