![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
7 ЗАПОВІДЕЙ ЛЕДАРА:
1. Полюби своє ліжко, як, себе самого. 2. Якщо бачиш, що хтось, відпочиває, допоможи йому. 3. Робота - це святе, не чіпай, її! 4. Якщо можеш що-небудь, зробити завтра, не роби цього, сьогодні. 5. Якщо відчуваєш бажання працювати, сядь, посидь, і все, пройде. 6. Якщо робота - це здоров'я, то, хай працюють хворі. 7. Народжуються втомленими, а живуть, для того, щоб відпочивати -------------------------------------- У психлікарні крик з палати: - Я посланець Бога! Крик з іншої: - Я нікого не посилав! --------------------------------------- Спочатку мама мені говорила, коли я йшов гуляти: - Довго не гуляй. Потім: - Багато не пий. А зараз: - Тільки прийди додому. --------------------------------------- Начальник зранку: - Очі у тебе опухлі і червоні. Ти що, пив? - Ні, блін, на роботу йти не хотів. Плакав. --------------------------------------- Одружився їжачок на змії і народилася у них дитинка! Їжак бігає репетує на змію: "У всіх діти як діти, а у нас три метри колючого дроту!" ---------------------------------------- - Тату, в чому різниця між жінкою і чоловіком? - Ну дивись, в мене розмір ноги 44-й,а в мами 36-й. От між ногами і різниця! --------------------------------------- Не кради! Уряд не любить конкуренції... ---------------------------------------- - Британські вчені встановили, що шоколад піднімає настрій... - Це, напевно, вони ще горілку не куштували. --------------------------------------- Красива посмішка – інтригує, скромна – розчулює, добра – радує, щаслива – зачаровує, щира – надихає. Усмішка не залишає байдужим. Посміхайтеся! ---------------------------------------- В серцях народу воскресають, А потім - у піснях живуть... Ті люди, що не помирають І не помруть!.. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |