![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Підходить якось Вовочка до тата і питає:
- Тато, що таке політика? - Уяви, що політика це наша родина. Я-міністерство фінансів, мама-уряд, наша хатня робітниця-робоча сила,дідусь-це суспільство, ти-народ, твій молодший братик-майбутнє. Просипається Вовочка вночі і бачить, що його братик обкакався. Іде буде маму, а мама не встає, іде до іншої кімнати і бачить, що дідусь заглядає у шпаринку, а там тато і хатня робітниця. Побачив Вовочка, що на нього не звертає уваги і пішов спати. Прокидається рано і каже: - Тато я зрозумів, що таке політика. Політика-це коли уряд спить, міністерство фінансів їбе робочу силу, суспільство в цей час підглядає, на народ ніхто не звиртає уваги, а наше майбутнє в лайні! ================================================== =================================== УВАГА АКЦІЯ!!! Відправ SMS зі словом "МУСОРА" на безкоштовний номер "102" та вигравай незабутню подорож позашляховиком УАЗ-31514, лікувальний масаж від голови і до п'ят, а також 15 діб відпочинку в оздоровчому санаторії! Більше SMS - більше шансів. ================================================== ============================================= Сидять три тормоза в квартирі, тєлік дивляться. Дзвінок у двері. Через пів години перший тормоз: - Дзвонять чи що? Через годину другий: - Прийшов хтось чи шо?… Через 2 години третій: - Піду відкрию… Відкриває. За дверима четвертий: - О, хлопці! Я і подзвонити не встиг, а ви вже відкрили… ================================================== =============================================== Купуйте батарейки «Діти Прокурора»! - «Діти Прокурора» - сядуть не скоро. ================================================== ==================================== Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |