![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
ОФІЦІЙНО: Дрогба повернувся в Челсі
Нападник підписав контракт терміном на рік ФК «Челсі» радий оголосити про повернення Дідьє Дрогба. Нападник підписав контракт терміном на рік. Звичайно ж, Дрогба не потребує представлення. Коли термін його попереднього контракту підійшов до кінця 2012 року, це сталося лише через кілька тижнів після того, як він відправив м'яч з 11-метрової позначки у ворота мюнхенської «Баварії» і вперше вивів «Челсі» на вершину європейського футбольного Олімпу. В цьому ж фіналі Ліги Чемпіонів він зрівняв рахунок ударом головою, і це був його 157-й гол у 341 матчі; таким чином, він зайняв четверте місце в списку кращих бомбардирів клубу. З цього приводу Дрогба сказав: «Це було просте рішення - я не міг відмовитися від можливості знову працювати з Жозе. Всі знають про особливих моїх взаєминах з цим клубом, і він завжди був для мене домом». «Моє бажання перемагати не змінилося, і я з нетерпінням чекаю можливості допомогти цій команді. Я в передчутті цієї нової глави моєї кар'єри». Жозе Моурінью сказав: «Він переходить, оскільки це один з найкращих нападників Європи. Я знаю його дуже добре, і знаю, що після повернення він не захищений історією або тим, що він зробив для клубу раніше. Він приходить з прагненням і далі творити історію». Його 34 голи в єврокубках залишаються рекордними для «Челсі», як і дев'ять голів у дев'яти кубкових фіналах. За час перших восьми років івуарійця в клубі Дрогба тричі ставав чемпіоном Прем'єр-ліги, виграв чотири Кубки Англії, два Кубки Ліги, а також святкував перемогу в Лізі Чемпіонів. Він ставав Кращим гравцем року «Челсі» і Кращим гравцем року за думку гравців і двічі вигравав Золоту бутсу Прем'єр-лігу. Покинувши «Челсі» в 2012 році, він виступав за «Шанхай Шеньхуа» і «Галатасарай» і повернувся на «Стемфорд Брідж» в минулому році, коли ми обіграли турецький клуб у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Він продовжував міжнародну кар'єру і з'явився у всіх трьох матчах збірної Кот-д'івуара на Чемпіонаті світу, довівши кількість матчів до 104 при 63 забитих голах.
|
| Закладки |
|
|