![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Як навчити дітей доброму?! Якщо Тарзан ходить голим, Попелюшка приходить додому після 12-ї ночі, Бетмен ганяє на швидкості 450 км / год, а Білосніжка взагалі спить з 7 гномами! Жах!
---------------------------------------- - Мам, а що сьогодні буде на вечерю? - Сьогодні на вечерю, донечко, буде одна грузинська страва – жриШОдали! --------------------------------------- - Тат, що у мами між ніг? - Рай. - А що у тебе між ніг? - Ключ від раю, синку. - Маленька порада, тат: поміняй замок, у сусіда є запасні ключі. --------------------------------------- Мама каже Вовочці: - Вовочка, ти знову кидав у дядю Мішу цеглою. - Мам я більше не буду. - А йому більше і не треба. -------------------------------------- Якщо чоловік пере свої шкарпетки, це означає, що вони у нього останні. ---------------------------------------- Безсонну ніч провели удвох - я і комар. Він всю ніч пив і співав, а я йому аплодував =))) -------------------------------------- Якщо хлопець кохає тебе, то стане терпіти всі твої витівки з думкою: “Нічого-нічого, будеш моєю дружиною — я тобі покажу!” -------------------------------------- Люблю свого брата. Ми з ним живемо душа в душу, кулак в око, нога в живіт. --------------------------------------- Сидить маленька дівчинка в лікарні і плаче. Підходить до неї хлопчик: - Чому ти плачеш? - Я прийшла робити аналіз крові і мені палець відріжуть. Хлопчик почув це і також давай плакати. - А ти чому плачеш? – запитала дівчинка. - А я прийшов аналіз сечі здавати... --------------------------------------- Найстрашніший вірус – сестра за компом. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |