![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
В школі на випускному побилися фізрук і трудовик. Переміг трудовик, тому що карате - це карате, а молоток - це
молоток. ================================================== ================================================== ===== Чоловік з вудкою сидить на березі річки. Підходить жінка, роздягається догола, а в інтимному місці пірсинг, і йде купатися. Рибак: - Ти труси-то одягни, тут щука на блешню добряче клює. ================================================== ================================================== ===== П`яний кум - хазяїну куму: -Такий туалет в тебе класний: відкрив двері засвітилося світло, вийшов і закрив - погасло.. - Куме, не ходіть більше до мене в холодильник.. ================================================== ================================================== Дівчина заходить в аптеку, питає: - У Вас контрацептив із засобами підвищення чутливості є? - Що?! - Ну, простіше кажучи, гондон з вусиками... - Так, але він сьогодні на роботу не вийшов. ================================================== ================================================== ==== В ліжку. Чоловік починає чіплятися до дружини. - Кохана, ну, давай? - Ой, та не можу. У мене голова болить! - А Я, ЩО, ТЕБЕ ДУМАТИ ЗМУШУЮ?! ================================================== ================================================== = Чоловік та дружина у ліжку. Він починає рукою пестити її плечі, потім обмацує груди. Вона починає томно зітхати. Його рука опускається нижче. Він водить рукою по її животу, проходить лінію стегна і ... прибирає руку. Дружина: - Петро! Чому ти зупинився? - Я знайшов таки пульт від телевізора! ================================================== ================================================== === Любов — це коли дивишся на сплячу дружину і думаєш: "Убив би гадину! ", а сам ковдру поправляєш, щоб не замерзла... сука... ================================================== ================================================= Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 15.12.2016 о 08:28. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |