![]() |
|
|
#11 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
- Ало, любий, включи перший канал!
- Включив. - Що там йде? - "Давай одружимося". - Я ЗГОДНА! Зустрічаються дві качки на озері. Перша каже: - Кря-кря! Друга роздратованно: - Блін, я те саме хотіла сказати! Дратують тупі підлітки, які кажуть що ненавидять своїх батьків, сидячи п'яними на лавках, одягнені, взуті і всмоктуючи пиво за батьківські гроші. Батьки - головне в нашому житті. Любіть і бережіть їх. В всіх, напевно, була історія з дитинства, як вони переплутали горілку з водою. Не зліться, якщо ваш малюк розбудив вас криком о 3 годині ночі! Скоро ви будете раді, що він взагалі в цей час вдома! На уроці. Вчителька: - Мені це набридло! Хто там постійно крутиться?! - Земля. - Хто це сказав?! - Галілео Галілей Розмова подружжя: - Чого ти ніколи не називаєш мене ніжними словами? - Як, наприклад? - Буся, зая... - Ех, заябушенька ти моя.. Чим паршивіше на душі, тим коротша спідниця і вищі каблуки. Так що якщо ви побачите жінку в кросівках та джинсах, знайте: вона щаслива! Спочатку мама мені говорила, коли я йшов гуляти: - Довго не гуляй. Потім: - Багато не пий. А зараз: - Тільки прийди додому. Ніщо так не розганяє велосипед,як вуличні собаки. – У нас такий розумний пес: приносить газети, які ми передплачуємо. – Наш ще розумніший: носить і ті, які ми не передплачуємо. – Ти чому спиш на уроці? – запитує вчителька Марину. – Я не сплю – просто дуже повільно кліпаю, – знайшлася дівчинка. Першокласник Андрійко прийшов з школи сумний. – Отримав погану оцінку? – запитує мама. – Так, – важко зітхає син. – Швидше б на пенсію… – Галинко! Ти вивчила вірш? – запитує вчителька. – Вивчила, та… забула, про що він. Правда завжди ріже очі! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |