![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Кононов: "У Лізі Європи перед нами поставлено конкретне завдання"
Тренер Карпат дав інтерв'ю напередодні матчу Ліги Європи проти ПАОКа. - З яким настроєм команда летить до Греції? - Настрій нормальний - робоче, бойовий. Перед нами в Лізі Європи, як і в чемпіонаті України, поставлено конкретне завдання, яке ми озвучили ще перед стартом сезону і ми докладемо всіх зусиль, щоб його виконати. - Наскільки складним для Карпат був перший суперник у Лізі Європи, ірландський Сент-Патрікс? - У принципі я не можу сказати, що для нас це був дуже складний суперник. Важко було хіба в психологічному плані, тому що ми невдало стартували в чемпіонаті України. Ми розуміли відповідальність перед клубом, перед країною. Адже Ліга Європи - змагання зовсім іншого рівня. Тому момент для нас був дуже серйозний, і ми налаштовувалися на ірландців з повною відповідальністю. Що ж до матчів, то в обох іграх ми мали помітну перевагу і впевнено перемагали. - На вашу думку, в чому полягає головна відмінність між ірландським і грецьким футболом? - Перше - це рівень виконавців. Індивідуально грецькі футболісти значно вище рівнем, і багато з них пограли в свій час у провідних чемпіонатах континенту. Друге - сам рівень грецького чемпіонату набагато вище рівня чемпіонату Ірландії. - Що скажете про ваш наступного суперника в Лізі Європи? - ПАОК - відомий клуб не тільки в Греції, а й у Європі. Це клуб з великими традиціями, який постійно веде боротьбу за звання чемпіона країни і вже багато років регулярно грає в європейських клубних турнірах - Лізі чемпіонів, Кубка УЄФА, а тепер Лізі Європи. - Перемога над Зорею додала психологічної впевненості перед вильотом команди в Салоніки? - Кожна перемога додає команді в цілому і кожному гравцеві зокрема впевненості в своїх силах і віри в себе, в свою команду і своїх партнерів. І виграш у цьому матчі не став винятком. - Що вас, як тренера, найбільше хвилює перед першою грою з ПАОКом? - Ні чогось такого, що б хвилювало перед цим матчем конкретно. Йде звичний робочий процес, а хвилювання присутнє перед кожною грою, незалежно від команди суперника. Полягає вона в тому, чи вдасться в грі виконати те, що ми намітили. - Чи всі гравці здорові? Ми бачимо, що до Греції летять Данило Авелар та Вільям Батіста. Вони вже готові допомогти команді? - Є невелика мікротравма у Мілошевича. Авелар тренується за індивідуальною програмою, але він вже йде на поправку. Думаю, він швидше повернеться до загальної групи, якщо буде разом з командою, ближче з партнерами. Саме тому ми вирішили, що Данило полетить разом з нами і в Грецію, і до Сімферополя. Але він і далі буде займатися самостійно. А ось Батіста вже працює в загальній групі, і я не виключаю, що він потрапить в число 18-ти гравців, які будуть у заявці на гру з ПАОКом. Але в цілому я більше розраховую на Вільяма у грі в Сімферополі проти Таврії. - Чому немає Павла Гордійчука та Ігоря Тістик? - І Павло, і Ігор отримали травми в останній грі за молодіжну команду з Зорею. Тому обидва залишаються у Львові. - Торік на стадії плей-офф Ліги Європи Карпатам довелося грати з турецьким Галатасараєм, у якого на домашніх іграх просто таки шалена підтримка фанатів. Цього разу ПАОК, з яким, напевно, доведеться грати в аналогічних умовах. Ви якось готували хлопців до цього? - Навіщо? Я думаю, наші вболівальники не гірше турків і греків вміють підтримувати свою команду. Навіть, я б сказав, краще. Тому атмосфера на турецьких і грецьких стадіонах мало чим відрізняється від нашої. Я думаю, що у нас підтримка навіть більш потужна.
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |