![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Країна ісламу. По вулиці йде дівчина, прямуючи до великого сірого будинку.
До неї пристає хлопець. Дівчина забігає в будинок і скаржиться своєму батькові: "Тато!" - Показуючи у вікно - "! Он той хлопець до мене щойно чіплявся" А тато у дівчини генерал. І він, отже, наказує своїм солдатам схопити хлопця і доставити до нього. Хлопця схопили і доставили. Генерал починає репетувати:! "Трясця Твоїй Матері, та ти розумієш, на кого зазіхнув, мудило ти такий! ... Ібрагім!" Заходить сержант. Генерал: "Ібрагім, візьми цього придурка, відвези куди-небудь і трахни." Ібрагім мовчки бере парубка, садить його в машину і їде в аул. По дорозі хлопець каже: "Ібрагім, не трахай, сотню дам!" Ібрагім мовчить. Хлопець знову: "Ібрагім, не трахай, дві сотні дам!" Ібрагім мовчить. Хлопець знову: "Ібрагім, не трахай, три сотні дам!" Ібрагім мовчить. Приїжджають вони в аул. Ібрагім мовчки бере парубка, витягує його з машини, веде в будинок, заводить до кімнати і починає роздягати. Раптом дзвінок по телефону. Генерал: "Ібрагім, терміново до мене!" Ібрагім мовчки бере парубка, виводить з дому, садить в машину і їде в місто. Прибуває до генерала. У генерала троє чоловіків в наручниках. Генерал: "Ібрагім, візьми цих трьох, відвези куди-небудь і розстріляй." Ібрагім мовчки бере парубка, цих трьох, садить їх в машину і їде в аул. Хлопець із заднього сидіння простягає руку, легенько стукає Ібрагіма по плечу і каже: "Ібрагім! Ти пам'ятаєш? Мене трахнути!" |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |