![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Гвардіола: жодна команда не грала краще за нас
Наставник "Барселони" Пеп Гвардіола висловився щодо можливого продовження свого контракту з клубом, повідомляє іспанська преса. Відзначимо, що останнім часом футбольна громадськість Іспанії часто обговорює цю тему. Однак слова Гвардіоли не пролили світло на подальший розвиток подій. "Я не можу продовжити контракт, якщо не впевнений у деяких речах. Коли прийму рішення, президент нашого клубу Сандро Росель перший дізнається про це. Але люди повинні бути стурбовані не пролонгацією моєї угоди, а результатами команди в національній першості. Ми втратили багато очок, але жодна команда не грала краще нас", - заявив Гвардіола.
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 11.04.2016 20:38 |
| ФЕРГУСОНИ - проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення | sat-prof | Openbox F-100,AF-1700 | 23 | 30.07.2015 10:37 |
| Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? | Porter | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 3 | 30.08.2010 00:24 |