![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
У МВС вважають, що за допомогою EX.ua українців перевіряли на готовність до протестів
Бурхлива реакція громадськості на закриття файлообмінника Ex.ua-спроба «обкатати технологію» масових протестів. Про це в інтерв'ю виданню «Лівий берег» розповів глава МВС Віталій Захарченко. «Думаю, хтось намагався перевірити: чи можливо вивести людей за такою схемою, під таким приводом, на вулицю. У них це вийшло. Ті ж люди, які, свого часу, писали нам заяви про порушення авторських прав - на підставі яких і було порушено цю кримінальну справу - потім прийшли під міністерство з протестної акцією. Думаю, просто обкатувалася технологія », - уточнив глава МВС. «Раніше таких ситуацій не виникало, тому реакція на подібного роду загрози не відпрацьовувалася. Очевидно, що для відповідного захисту необхідне спеціальне програмне забезпечення. Ми зробили висновки з того, що сталося і зараз таке програмне забезпечення буде придбано, встановлено і т.д », - заявив також міністр, пояснюючи, чому сайт його і ряду інших відомств, не витримав атаки хакерів. Атака, як відомо, стала своеобразнореакціей на санкції проти файлообмінника. «Мене, ось, особисто, інше насторожило: реакція суспільства. Скільки людей не приховували радості в зв'язку з тим, що «лягли» сайти урядових установ. Скільки громадян добровільно підтримали ці хуліганські дії, ці ДОС-атаки », - обурився Захарченко. Нагадаємо, що МВС на кілька днів призупинило роботу сайту EX.ua 31 січня. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Телебачення Viasat Ukraina новини (Без обговорень!) | sat-prof | Провайдери платного ТБ | 119 | 23.11.2022 23:39 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |