![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Кращі анекдоти дня:
Син питає батька: - Пaп, це, прaвдa, що в деяких стрaнaх Востокa наречений не знaет, хто його женa, покa не жениться? - Це в будь-якій країні, синку! *** По-справжньому турботливі батьки дарують на вісімнадцятиріччя своєму синові плоскостопість … *** - Синку, що в тебе з обличчям? - На нього оса сіла. - І що, вона тебе так вкусила??? - Ні, її тато відразу лопатою вбив! *** -Що ти не одружишся? - Та ніяк наречену не знайду. Всі матері не подобаються. - А ти знайди схожу на матір. - Знайшов, так батько скандал закотив. *** - Зaпам’ятай, синку, щоб бути гарною людиною, ти повинен бути завжди пунктуaльним і обережним! - А що знaчіт “пунктуaльним”, пaпa? - Це щоб ти завжди виконував те, що обіцяв! - А “обережним”? - Щоб нікогдa нічого не обіцял! *** - Папа, купи мені шоколадку! - Ти вже доросла для солодощів. - Правда? Значить, мені можна пити, курити і приводити додому хлопчиків? - Тобі яку, гірку або молочну? *** - Татку, сьогодні у нас в школі скорочені батьківські збори. - Що значить скорочені? - Ти, я і директор. *** Донька повертається додому о першій годині ночі. Її зустрічає біля дверей розлючена мати: - Ти де була? - Гуляла! - Та я … У твої роки! .. - Мам, заспокойся, мені в твої роки було вже 6 місяців! *** - І як дівчинку назвали? - Аврора. - Богиня ранкової зорі … - Ось всі так кажуть, а дідусь заладилося: крейсер, крейсер … *** - Тато, а чому у нас немає машини? - Тому що, синку, мамі в шубі тепліше. |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |