![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Невідомий доброчинець захопив новою грою увесь Лос-Анджелес...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У п‘ятницю десятки людей шукали білий конверт із грошима у парку Лос-Анджелеса. Там його сховав анонімний доброчинець. Він робить так вже пару тижнів, щодня витрачаючи приблизно по тисячі доларів. Сума в одному конверті може бути різною, від 20 до 200 доларів. Євроньюз пояснює, що потім організатор гри викладає підказку у себе в Twitter @HiddenCash: кілька слів про місце схованки або фото. Так починається полювання. Ось що каже мисливець на гроші, якому пощастило в парку: “Я побачив, що з‘явився його наступний твіт. Я впізнав місце. Це Еко-парк, до того ж він запостив це тричі. Тож я сказав мамі: “Вставай, ходімо до Еко-парку”. Так ми і зробили. Я пропускаю гру “Лос-Анджелес Доджерс”, але воно того варте. Я знайшов 186 доларів”. Про доброчинця відомо, що йому від 35 до 45 років. Гроші він заробив завдяки вдалій інвестиції. Поки що залишає їх у містах штату Каліфорнія, але планує невдовзі перебратися до Нью-Йорка, і зробити там щось подібне. Читайте більше тут: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|