![]() |
|
|
#11 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Гуцульщина. Зупинка. Стоїть підозрілий мужик. Неподалік від зупинки стоять вуйки. Перший:
- Дивись, оно москаль стоїть. - з чого ти взяв що москаль - та піди провір Ну пішов. Підходить. Дядьку, а скажіть но котра година. Той глянув на годинник - два каже. Вуйко вернувся. - Ну шо? питають в нього. - Та сказав два, то й не розбереш, чи то по нашому, чи по масковському. Воно ж однаково. Другий вуйко каже - піду но я. Підходить: - Дядьку, а що ви тут чекаєте? - Автобус - каже. Ну той вернувся. Ну шо - питають в нього. - Та сказав автобус. Знову не розбереш. Третій каже - Піду зараз я. Розмовлятиму по-москальськи. Коли відповість так само, буде йому лиха тут година. Підходить. Іздаля так: - Здравствуйте батенька. Что стоим, чего ждем? Дядько дістає ружбайку та каже: - ТА ВЖЕ МАБУТЬ КУРВА ДОЧЕКАВСЯ!!
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |