![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Дві дівчинки-двійнята сидять на лавці. Повз них йде п'яний мужик і починає на них витріщатися.
Одна каже: - Напевно ви думаєте, що у вас в очах двоїться? Ні, ми дійсно однакові. Мужик робить величезні очі і питає: - Що всі четверо?! ------------------------------------------------- - Куме? - Агов? - А шоб ви робили, якби на вашу жінку напав тигр? - Та ніц би не робив... - Та як? Куме?! - А я шо винен - сам напав, нехай сам і обороняється! ------------------------------------------------- Звонить теща до зятя: - Зятю, в нас чи то газом чи то бензином смердить в хаті. Що то може бути? - Мамо, не переживайте, запаліть свічку і помоліться! --------------------------------------------------- В японському університеті студентка знайомиться з українцем Вона: - Мене звуть Сукасіма. Він: - Дуже приємно, кабєль Вася. ------------------------------------------------- Недільний ранок. - Мила, хочеш випити каву в ліжку? - Із задоволенням! - Тоді принеси чашку і мені. -------------------------------------------------- Ідуть дві медсестри вранці на роботу. У однієї великої фінгал під оком. - А що в тебе з обличчям? - Та розумієш, чоловік прокидається вранці, а я йому: "Ти з якої палати?" --------------------------------------------------- Жених говорить нареченій: - Дорога, ти зараз впадеш від радості - такий я підготував тобі подарунок. - Скажи скоріше! - Я відкрив новий вірус і назвав його твоїм ім'ям.
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |