![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Любий, не підкажеш, що це за вівця з тобою на фото?
- Сестра. - Ой, така мила. -------------------------------------------- На ринку рабів: -Мені два білих і половинку чорного. ----------------------------------------------- Пішов Путін до ворожки, а вона йому каже: - Тебе не вб`ють, але помреш в день українського національного свята. - А якого саме? - В який день помреш, той і буде днем українського національного свята. ------------------------------------------ Добре там, де мене немає. Але нічого, я ще туди доберуся! ------------------------------------------- - Ти коли-небудь боявся мене втратити? - Звичайно, якось ми йшли на автобус. Я відстав, а в тебе були гроші на проїзд… -------------------------------------------- Урок геометрії. - Доведи, що цей трикутник прямокутний. - Та я клянуся вам. ---------------------------------------------- - Сусід, чого у тебе півень вночі так кричав? - Так це я його на зимовий час переводив... -------------------------------------------- Кажуть, що два яйця, якщо на них встати обережно, можуть витримати вагу людини. Уявляєте реакцію цього бідолашного? -------------------------------------------- -Ти мене кохаеш? - Угу. - Тоді давай одружимося! - Неможна, неможна, НЕМОЖНА так різко міняти тему розмови! ---------------------------------------------- Чоловік дарує жінці шубу. - Любий, це ж кролик, в ній буде холодно! - Нічого, кролик ходив у ній все життя - не замерз
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |