![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Жінка дзвонить чоловікові на мобільний:
— Іване, де ти є? — На полюванні. — А хто це там дихає голосно? — Ведмідь. — А стогне чому? — Поранив я його. — А чому голос жіночий? — Ну, знаєш! Я взагалі-то мисливець, а не ветеринар! --------------------------------------- - Кохана, я назвав нашого сина Лексус. - Ти дибіл? - Зате в нас в сім’ї тепер є Лексус. - І дибіл. ----------------------------------------- Приходить мужик до ворожки. Та карти розкинула і говорить: - Ви - батько двох дітей. - Ні, ви помиляєтеся, я батько трьох дітей. - Ні, це ви помиляєтеся ... ----------------------------------------- Мені 14, моєму хлопцю скоро буде 21 - Я не знаю, що йому подарувати… - Подаруй йому кримінальний кодекс. ----------------------------------------- - Знаєш, як зацікавити ідіота? - Як? - Завтра розкажу. ---------------------------------------- Розмова двох на Ельбрусі: - Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє? - Чи я здурів? Третій поверх і без ліфта! ------------------------------------------- Заходить жінка в кімнату, де знаходиться чоловік і каже: - Коханий, винеси сміття! Чоловік (з важкістю в голосі) - Я тільки сів! Жінка (з розумінням і співчуттям): - А що ти робив? Чоловік: - Лежав! ----------------------------------------- - Яке гарненьке! Це у вас котик чи киця? - А ви по вухам не бачити? - Ні. - Це кролик. ------------------------------------------ - Кохана, а де мій рушник? - Візьми на швабрі. ----------------------------------------- - Коханий, не підкажеш, що це за корова з тобою на фото? - Сестра. - Ой, така симпатичненька. ----------------------------------------- Збираючись до мене у гості, не забудьте прихопити квіти, адже я ж дівчинка! І пляшечку віскі, тому що я та ще дівчинка
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |