![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Дівчина Маша займалась сексом в дверному проході, і тут згадала що через поріг не дають)))
---------------------------------------- Дівчину прикрашає скромність і прозора сукня. ---------------------------------------- Вона пахне ваніллю та шоколадом, вона залишає за собою шлейф аромату карамелі. Вона — Зіна із кондитерської. ----------------------------------------- - Кохаєш? - Так! - Одружишся? - Ні! - Тоді злазь! ------------------------------------------ Обама: В наших людей середня зарплата $1500, а податки в нас $500. Не розумію, як вони живуть на $1000? Медведєв: У нас по Москве средняя зарплата $800, налогов мы берем $300. Не понимаю, как они живут на $500? Янукович: А у нашій державі середня заробітня платня 300$, для того щоб якось жити з нашими цінами та налогами потрібно 400$. Не розумію,звідки вони ще 100$ беруть? ------------------------------------------ Акушерка запитує молоду матусю: - А батько дитини буде присутній при родах? - Навряд чи… - А чому? - Та він з моїм чоловіком в поганих стосунках. -------------------------------------------- Син приходить додому і говорить татові: - Тату, я одружуюсь! - З ким? - З Пашкою! - Так це ж пацан. - Нічого собі пацан – двадцять вісім років! ---------------------------------------- - Британські вчені встановили, що шоколад піднімає настрій… - Це, напевно, вони ще горілку не пробували. ----------------------------------------- Вчителька на уроці пояснює дітям ділення. Написала на дошці “2:2″ і питає: - Діти, хто знає, що це означає? - Нічия! – підсказує з задньої парти Вовочка. ----------------------------------------- Я ж тобі українською мовою сказала, “буду через п’ять хвилин”, чого ти мені тепер кожних півгодини видзвонюєш?!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |