![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
--------------------------------------- Життя коротке, тому порушуй правила! Прощай швидко, цілуй повільно, жери будівельну піну, спи в костюмі бджоли! --------------------------------------- - Добридень, а Настя тут живе? - Вона переїхала. - Кого??? ---------------------------------- - Я кат. Я народилася, щоб заподіювати біль. Ти благатимеш про пощаду, але я тебе не почую. Крики болю для мене як музика. - Пробачте, а можна мені іншого стоматолога? ------------------------------------- Коли ти відчуваєш, що зараз когось вдариш, зроби глибокий вдих. А при ударі — різкий видих. -------------------------------------- Жінка роздратовано каже своєму сусідові, який їде із собакою: - Приберіть нарешті пса, по мені вже блохи повзають! Чоловік стурбовано: - Тузику, відійди від тьоті! Що, не бачиш, у неї блохи?! -------------------------------------- Познайомилися на банкеті двоє добре напідпитку “нових українців”, ну і почали хвалитися один перед одним своїми успіхами. Дошли і до сексуальних подвигів. Один, значить, показуючи рукою, говорить: - Он, бачиш блондинку з величезним бюстом – це моя дружина, а он, бачиш брюнетку з ногами від зубів – це моя коханка! Другий новий українець дивився-дивився та й каже у відповідь: - Дивно, а у мене чомусь все теж, тільки навпаки?! ------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |