SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 11.05.2015, 10:51   #11
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Патріот потребує допомоги: 21-річний ветеран Іловайська заливаючись кров’ю, відстрілювався скільки було сил

Життя хлопцю врятували товариші, бо не покинули, потім Червоний хрест. А ногу – диво Боже, визнають лікарі.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Розповідає хлопець про себе просто та нескладно, зазначають Патріоти України. Бо не письменник і не артист. Однак в словах Сергія є таке, що змушує стискатися серце, зазначає волонтер Аріна Крапка.

«Лучанин, боєць 51 бригади 21-річний Сергій Федотов пройшов Іловайський котел, отримав кілька серйозних поранень і тепер потребує допомоги! Під час виходу колоною з Іловайська йому розірвало ногу, а також снайпер влучив в плече. Хлопець вижив, однак, проблеми із ногою – дуже серйозні. Пережив 17 операцій. Щодня вживає знеболююче. Розповідає, що ногу хотіли ампутувати, і врятувало його лише диво», – йдеться у повідомленні.

«10 квітня 2014 мені прийшла повістка. Наступного дня поїхав у Володимир (Волинський.-прим.). Там пробувши два тижні, відправився у Рівне. Потім в Костопіль і в зону АТО. Перебували в селі Оленівка.

Десять днів були під обстрілами. 24 серпня нас почали оточувати російська армія і ми були змушені поїхати в бік Іловайська. Там потрапили в кільце. Там і вбили мого друга Романа», – розповідає боєць.

«Коли було зрозуміло, що ми в оточенні, почали говорити, що нас будуть виводити колоною. Ми проїхали один блокпост російської армії, другий. Заїхали в посадку і почалося пекло. Підірвали нашу машину. Потім я виліз на неї і по мені стріляли, поранили дві ноги. Я ще пробіг кілька метрів, відстрілювався. Але коли куля через бронежилет потрапило в плече, то рухатися більше не міг. Бойовий товариш Саша Бичук почав мене тягнути. Так ми добралися до льоху. Там він зробив мені перев`язку. Я втратив свідомість. Прокинувся вночі від того, що дуже хотів пити. Хлопець з розвідки знайшов мені яблуко. Зранку вже з`явився представник від Червоного хреста і сказав, що їдемо до росіян в полон. Там пробув день. Потім по обміну нас відпустили. Літаком відправили в Дніпропетровськ, а потім в Київ.», – продовжує хлопець

– В госпіталі в Києві сказали, що ногу врятувати неможливо і що будуть ампутувати. Сталося диво. Поки була операція, лікарі помітили, що судини циркулюють і з`явилася надія, що з ногою все буде добре. В той час прийшли дві старші жінки і дуже молилися за мене та за інших хлопців. Після операції лікар прийшов і сказав, що сталося диво. Я вже пережив 17 операцій на нозі. Плануються ще. Щодня – на знеболюючому. Нога не заживає.

Сергій Федотов розповідає, що з моменту перебування в госпіталі, в усьому допомагали переважно волонтери. Він звертався до влади рідного міста. Виділили спочатку 500 гривень, а потім ще 800. Поранений отримав статус учасника АТО. Тепер вважається інвалідом другої групи. З роботи, на якій працював до війни, звільнили. Документи по інвалідності зібрати поки що не вдається.

Якісне лікування потребує коштів, яких наразі обмаль.

Картка Приватбанку для допомоги 4731217109028306, Сергій Федотов

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
--------------------------------------

Цитата:
Inna Diyakonovych

ми вже всі зрозуміли, що держави у нас нема! Є народ, який готовий боронити й допомагати. Всі решта - п'явки на тілі народу.

Віка Лисенко

все вірно, тільки самі можемо допомогти одне одному, держава і народ далекі одне від одного як полюси...нажаль...
хлопець надіється тільки на Бога да на добрих людей, більше йому ніхто не допоможе

НН > Віка Лисенко •

Як це жалюгідно: сподіватися на бога та добрих людей. І жебрати ті копійки у жебраків. Хай живе новітнє розкуркулення!

Майкл Курд

Якби не витрачали державні гроші на усілякі поїздки до Катманду,то можна було б тих 7млн. витратити на лікування таких хлопців за кордоном.Дякувати Богу,що є небайдужі.Але позор,коли байдужа держава.

Zorro

Я тебя в этом полностью поддерживаю.
Ты защищаешь госсударство,а оно должно за это отвечать за тебя.
Воруют до сих пор миллиарды,а на лечение героев Украины денег нет.
Это преступление.

Ігор //Бандерівець//

Куда блять держава дивиться! Ти за неї життя а вона тебе навіть підлікувати нехоче.

НН

Зате Пецькові дівчатка вчаться в Англії, в Україні їм, бач, западло. А Ющеві пащенята? Не кажу вже про непереможний тандем Кучма-Пінчук. Награбували, що й праправнукам достане. Може, розкуркулити?

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
А що Ви сьогодні робили?* sat-prof Офтопік (теревеньки) 73 06.11.2016 21:43
Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні Igor1031 Офтопік (теревеньки) 0 07.02.2015 14:37
Сьогодні викопав... sat-prof Ваші захоплення 8 25.05.2014 09:36
MYtv (Україна) hmura Провайдери платного ТБ 1 15.12.2011 16:09
Україна запустить свій супутник 2011 році sat-prof Загальний розділ! 8 25.06.2010 11:15

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:35.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум