![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Дружина поїхала у відрядження. Чоловік вранці будить сина і веде до дитсадка. Зайшли до нього — не беруть. Заходять до другого — знову не беруть, бо немає такого у списку вихованців. Дорогою до третього син каже:
- Доки ти водитимеш мене по дитсадках, я спізнюся до школи. --------------------------------------- Одного разу їхав в тролейбусі і почув розмову двох бабульок - Слухай Марись а ти дивишсі той іксфактор? - Та дивюсі а шо такє? - Ти знаєш шо тутой Сусєдув є трохі голубий? - Я незнаю в мене тілівізор чорнобілий!!! ------------------------------------- - Ой, а хто це такий прокидається? Ой, а чиї це очки відкриваються? Вночі стрибало, скакало, людям спати не давало... - Не підколюй. Просто дай мені мінералки. ---------------------------------------- "Змирись, грішник" - кожний раз промовляє отець Василь, коли обганяє когось на своєму джипі. --------------------------------------- Йде Вовочка з татом повз школу. - Синку, ти в цій школі навчаєшся? - Так. - Я теж тут вчився 20 років тому. - Тепер я зрозумів, що мав на увазі директор, коли говорив, що такого ідіота як я, він 20 років у школі не бачив. --------------------------------------- Вовочка приходить зі школи з фінгалом під оком. Батько його запитує: - Що, напали? - Так, годинник хотіли відібрати. - То ти їх упізнати зможеш? - А що я-то? Нехай тепер їх родичі впізнають... --------------------------------------- Водій маршрутки з дуже поганою пам’яттю вранці випускає пасажирів із гаража. --------------------------------------- - Дівчино, підемо, я пригощу вас мартіні. - У мене є хлопець, відвали! - У тебе є хлопець? А у мене є квартира, машина, і купа бабла! Дівчино, чому ви плачете? - Я тільки що з хлопцем розійшлась... --------------------------------------- Син: Татку, а що би було, якби я не народився? Батько: Висох би на простині. -------------------------------------- — Тату, мені щось треба тобі сказати… — Тільки чітко і лаконічно! — Сто гривень. -------------------------------------- Урок Зарубіжної літератури. Вчителька говорить до учнів: - Давайте діти граєм в таку гру,- ви загадуєте мені якусь відому літературну людину, а я відгадую і ставлю вам оцінку! Марічка піднімає руку: - Український поет на Ш починається на О закінчується! - Шевченко - молодець Марічка - 5! Мені подобається хід твоїх думок! Петрик піднімає руку: -Український поет на Ф починається на О закінчується! - Франко - молодець Петрик - 5! Мені подобається хід твоїх думок! Вовочка піднімає руку: - Не зовсім український не зовсім поет на Х починається на Й закінчується! - Ану вийшов з класу бігом! Вовочка виходячи розвертається і говорить: - Взагалі то Хеменгуей, але мені подобається хід ваших думок! ---------------------------------------- - Я вимагаю свого адвоката! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |