![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Горілка - дивний напій, смак один, а пригоди завжди різні.
-------------------------------------- - Запам’ятай, синку, розумна людина завжди у всьому сумнівається. Тільки дурень може бути повністю впевненим у чомусь. - Ти впевнений в цьому, тато? - Абсолютно. ------------------------------------- Приїхали молодята в Карпати, в село на новій машині. Щоб нічого не сталося, поставили коло хати, на подвір’ю. Собаку відв’язали з буди і закрили в машині, щоб охороняла. Рано приходять-коліс немає. На лобовому склі записка: "Пса не сварити, він гавкав!" ----------------------------------- Що люди думають, коли їм назустріч йде поліцейський? Європеєць: О, наша поліція мене захищає. Українець: Бля, тільки б не доїбався.... ------------------------------------ Старий єврей лежить, ледь чутно дихає, помирає. Раптом відкриває очі і говорить, що стоїть поруч онук: - Моня, я чую запах фаршированої риби, принеси мені шматочок. Онук повертається через пару хвилин і каже: - Бабуся сказала: - Ніякої риби, це на похорон. -------------------------------------- Ім'я: Катерина. Прізвище: приховано. Дата народження: приховано. Е-mаil: ivаnоvа1985@мейл.ру. ------------------------------------ - Мужики, зараз Дімон прийде: З ким з нас він першим привітається, той лох! - Пацани, всім привіт! ------------------------------------- -Мамо, а ви в молодості сиділи в "однокласниках" чи "вконтакті"? -Ні, доню! В молодості я сиділа в "обєзьянніку" за те що була в контакті з однокласником. ------------------------------------ Чоловік дивиться телевізор і вголос каже: - Не йди туди! Ну не йди… Жінка запитує: - Що дивишся? Чоловік: - Наше весілля. ----------------------------------- Розмовляють два студенти після здачі екзамену: - Сань, ти щось написав? - Ні, пустий лист здав. - Але ж, ти і дурень! - Це чого ж? - Я теж здав чистий, тепер подумають, що ми один в одного списували. ---------------------------------------- Вовочка забігає в кімнату до мами: - Мама! Мама! Тато повісився! - Де? - В спальній! Забігає в спальню, нікого немає. А Вовочка зі сміхом: - з 1 квітнем мама, він на кухні висить! ---------------------------------- Маленька дівчинка питає бабусю: - Бабусю, а ти сама до нас прийшла? - Сама, внучко, сама - А тато казав, що вас чорти принесли... ------------------------------------ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |