![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Для найдурніших
Сержант питає у солдат: - Хто може відремонтувати радіостанцію на бронетранспортері? Солдат запитує: - А станція на лампах чи напівпровідниках? Сержант: - Для найдурніших повторюю: на бронетранспортері… Ну і де ти шлявся? - Мамо, я прийшов! Мама, не відриваючи голову від комп'ютера: - Ну, і де ти шлявся? - Мам, взагалі то я з армії повернувся! Високоточна зброя Це ж якою високоточною ракетною зброєю повинна володіти Українська Армія, щоб у разі війни при нанесенні удару у відповідь по території противника не зачепити ненароком об'єкти нерухомості, що належать нашим землякам - депутатам, чиновникам, губернаторам, бізнесменам ... Життя армійське Двох новобранців призначии на кухню варити їсти. Декілька годин вони нічого не робили. Раптом на кухню заходить офіцер і питає: - Чого нічого не приготували? Солдати до чого додумались - перевернули каструлю вверз ногами і кажуть: - Товариш прапорщик, хтось кришку кастрюлі приварив. Прапорщик підняв каструлю, подивився і "видав": - Нічого собі, ще й дно відрізали! Генерал після перевірки Генерал після перевірки в одній з військових частин прокидається в готелі. Голова розколюється, на годиннику вже 12:30. Він дзвонить портьє і кричить в трубку: - Ви повинні були мене розбудити в 6:00! Тепер я запізнився на свій літак! - Мені дуже шкода, - ввічливо відповідає йому портьє, - ми хотіли розбудити вас точно в 6:00, але ви тільки в 8:45 повернулися в готель ![]() Типова армія Прапорщик командує солдатам: - Так. Копати тут, тут і тут! А я поки піду дізнаюся, де потрібно... Що нового? - Товаришу прапорщик, що нового в роті? - Е ... та так, дрібниці ... зуб вирвав, пломбу поставив ![]() Завтра дізнаєтеся ... Відслуживши строкову службу в армії, Вовочка повернувся в рідне село. Все село зібралося, обступили його і давай питати: "Як служилось, те та се ..." Вова: - Якщо коротко - це повний дебілізм! - Це чому ж? - Завтра дізнаєтеся ... О четвертій годині ранку в селі пролунав дзвін. Всі односельці позбігалися, стоять у чому спали, сонні, матом лаються ... Виходить Вовочка і єхидно: - Значить так! Ми з татом йдемо за дровами, іншим - розійтися! Мінус 25 ° С У природі є троє істот, які при мінус 25 ° С ніколи не мерзнуть: 1) пінгвіни; 2) білі ведмеді; 3) дівчата в міні-спідницях і без шапок.
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |