![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Наша дитина стала лаятися матом. Може в садочку почув, може на вулиці. Хуй його знає.
====================== Найпопулярніша фраза коли гуляєш з друзями: "Ну все, тихо, а то люди йдуть!" ===================== Акція в аптеці: Тому хто купить три пачки китайських презервативів - дитяче брязкальце у подарунок! ====================== - Мама, ну мені вже 16! Чому ти мені досі не дозволяєш малювати губи? - Славік, закрий рот! ====================== - Коханий, ти навіщо вчора пив? - З чого ти взяла? - Ти тикав мою кішку в унітаз і кричав "Хто живе на дні океану?" ===================== - А мені Петро ноутбук подарував. Він такий маленький, зелененький! - Тепер ти з ним спиш? - А ти звідки знаєш? - Взагалі-то, я про ноутбук . ===================== Чоловік з дружиною дивляться фільм жахів. На екрані зявляється монстр. Дружина: - Ой мама... Чоловік: - Впізнала, так? ====================== - У вас болять зуби? Ламає кістки? Крутить суглоби? Скажіть, де гроші, і все відразу закінчиться! ====================== Аптека. Черга. Вбігає хлопець. - Мені дуже терміново, у мене там людина лежить! Черга розступається. - Пачку презервативів, будь ласка. ====================== - Пробачте, але я видалив вам здоровий зуб. Доведеться тепер видалити ще і хворий. - Нічого - нічого... Добре, що ви не окуліст! ====================== Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |