![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Не п'ю я ані віскі, ні мартіні,
Не п'ю портвейн, саке не п'ю з Гонконгу, Бо вже якщо живу я в Україні, То й п'ю лиш українську самогонку! ====================== Зустрічаються двоє. Один: -Ви тут по-близу міліціонера не бачили? -Ні. -Тоді гони сюди телефон і гаманець! ====================== Яка різниця - "на Україні" чи "в Україні"? - А є різниця: Чи ви лежите на землі або в землі? ====================== Перетворився хлопець на курку, заходить в курник: - Чуєте...а як нести яйця ? - Треба тужитись. - ЕЕЕЕЕЕЕ.....иииииииии! Не виходить! - Спробуй сильніше тужитись. - Ииииииииииииии......еееееее. І тут лунає голос: - Вань, прокидайся, ти всю постіль обісрав ! ====================== Вовочка приходить на урок з підбитим оком, його вчителька і питає: - Що трапилося, Вовочка? - Розумієте, Марія Іванівна, я сплю з братом, а брат спав з дівчиною. Ось лягли ми, а він і говорить "Ти спиш?", я відповідаю "Так", він мені і врізав. На наступний день Вовчка приходить в школу вже з двома фінгалами. - Що на цей раз сталося, Вовочка? - Розумієте, я сплю з братом, а він з дівчиною. Вночі він говорить "Ти спиш?" я відповідаю "Ні". Ну він мені і врізав. На наступній день Вовочка приходить весь побитий і забінтований і на те ж питання відповідає: - Розумієте, я сплю з братом, а він з дівчиною, от він і питає "Ти спиш", я мовчу, він знову "Ти спиш?", я мовчу, тоді він говорить своїй дівчині: "розсовуй, поїхали". А я запитую "А куди це ви в ночі зібралися?" ====================== Розмова двох подруг: - Скільки ти дала за цю каблучку? - Два рази. ====================== - Ох ти боже ти мій, ой який лапулічка, уті-путі, і скільки ж нам рочків? - Двадцять два. ====================== - Чому твоя дівчина така надута? - Та вона гумова... ====================== - Мадам, ви така прекрасна в цьому вечірньому туалеті! - Закрийте двері, хам! ====================== Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |