![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Фермер Василь, після удару блискавки, два тижні торгував на ринку коровами-гриль.
======================== П'яний чоловік підібрав кота і приходить додому. Відкриває жінка. чоловік каже: - А це мавпа з джунглів. - Ну де ж це мавпа, - з посмішкою говорить жінка, - це кіт. - Я з котом розмовляю. ======================== Мужик зайшов у поїзд на Одесу, бачить - зовсім місць немає. Вирішив одну штуку викинути. Ходить і примовляє: - Нічого, все одно її спіймаю! - Кого? - Так кобра з сумки втекла ... Пасажирів як вітром здуло, мужик ліг і заснув. Вранці прокидається і питає у провідника: - Скоро Одеса? - Та яка Одеса? Вчора якийсь телепень кобру випустив, так вагон відчепили... ось і стоїмо... ========================= Тисячу раз говорив людям, що я добрий. Кричав, матюкавсь, бив. Не вірять ... ========================== Дівчина та хлопець в парфумерному магазині: Хлопець: ти відчуваєш цей запах? Дівчина: о так! Це напевно шанель!!! Хлопець: та ні це я пукнув!!! ======================== - Що таке п'ятниця 13-е? - Це коли відьми, русалки і кікімори збираються разом та влаштовують шабаш. - Ти п'ятницю 13-е не путай з 8 березня. ======================== Міліціонер зупиняє водія для перевірки, простягає трубочку: - Дихніть сюди, - той дихає. - Та ви зовсім п'яні! - Помилочка, громадянин начальник. У рот не брав сьогодні. Ось дружину перевір. Перевіряє. - Теж п'яна! - Так прилад зіпсований! Ну ось дитина п'яти років - нехай дихне! Прилад показує, що дитина теж п'яна. Міліціонер вибачається і йде перевіряти прилад. - От бачиш, Клавка! Я ж казав, що дитині 100 грамів не зашкодить... --------------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |