![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- У мене біда. Дружина дізналася, що я їй зраджую.
- Нічого, твоя дружина сильна жінка... - Ось це мене і лякає! ----------------------------------------- Теща випрала штани, вміст кишень виклала (гроші, презервативи). Дружина, природно, влаштувала скандал. Я в обороні 2 години тримався. І тут теща видає: - Ой, не можу, уже дві години ржу ... Доню, це ж твої джинси взагалі-то ... ---------------------------------------- Ігор не любив пробіжки, паркур, екстрим, адреналін... Але сусідський доберман розкрив у ньому потенціал. --------------------------------------- У квітковому магазині: - Дівчина, мені, будь ласка, дві троянди. - Мужчина, у вас горе? - Ні, у мене дві баби. ----------------------------------------- - Коли ти мене на чай запросиш? - Свій пий. ------------------------------------------ Мій ранок починається так: "Ліве оченятко відкривайся, праве оченятко відкривайся. Гей, ліве, куди закрилося? Відкривайся! Праве, твою мать!" ---------------------------------------- Я не наступаю на одні й ті ж граблі. Ні, я на них стрибаю. З розгоном і від душі. ----------------------------------------- Татко дуже хотів хлопчика. Мама дуже хотіла дівчинку. Так з'явився на світ Борис Моісєєв. ------------------------------------------ Янукович приходить до гадалки і каже: - Мені кожного дня картошка сниться, що це може означати? - Це значить, що тебе або весною посадять, або осінню уберуть! ---------------------------------------------- Сказати "кохаю" - буває важко. Сказати "вибач" - ще важче. Сказати "канагаттандирилмагандикт риниздан" - взагалі піздець. ------------------------------------------ Німецькою «нах» (nach) означає напрямок руху. Українською теж, але конкретніше. ------------------------------------------- Дівчата! Вчіться готувати, адже не важливо з ким ви одружитеся, все рівно воно буде хотіти їсти! ----------------------------------------- Вовочка кричить з двору матері, що стоїть на балконі: - Мам, кинь мені сюди 62 копійки! - Вони ж pозсипляться! - А ти їх в п’ять гривень загорни… -------------------------------------------- Таке відчуття, що почуття більшості людей зроблені в Китаї. ------------------------------------------ Мужик прокидається вранці… Порухав ліжко праворуч від себе – нікого. Ліворуч – теж нікого… Підняв ковдру над собою, заглянув туди і говорить: - Чого стоїмо? Кого чекаємо? ----------------------------------------- - Офіціант! В моєму супі щось плаває! - Так це суп, в ньому завжди щось плаває... - Так, але воно пливе брасом і хвильку жене! --------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |