![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Судять тракториста за наїзд на селянина! Суддя запитує:
- Як ви наїхали на нього? Тракторист: - Ну... Їду я з кумом на тракторі, аж ось зненацька вибігає на дорогу селянин, я вправо і він, я вліво і він теж. Питаю в кума "що робити", той каже "та дави". Так я його ледве догнав в кукурудзі! -------------------------------------------------- - Яка різниця між туалетним папером і шторкою у ванні? - Не знаю... - Ага, значить, це ти, скотино!!! ---------------------------------------- Ніколи не бійся робити те, чого не вмієш. Пам'ятай, ковчег був побудований любителем. Професіонали побудували"Титанік"! ---------------------------------------- - Куме,а від чого у вас так волосся блищить? - А я їх яйцями натираю. - Оце ви,куме,акробат! ------------------------------------------- Придурків треба БИТИ, не ЛЯКАТИ. Вино потрібно ПИТИ, не БУХАТИ. І друзів лиш ЛЮБИТИ, а не МАТИ. Дитину лиш РОДИТЬ, а не ЗАЧАТИ. За рідних краще ВМЕРТИ ніж БОЛІТИ, Коханих лиш КОХАТЬ, а не ТЕРПІТИ, І ніч потрібно ПРОВЕСТИ, а не ПРОСПАТИ. Ну а життя ПРОЖИТИ- не ПРОСРАТИ.. ------------------------------------------ У повному автобусі їде обкурений наркоман і кричить: - Хто загубив 10 гривень? Тиша. Він знову: - Хто загубив 10 гривень? Стара бабуся: - Це я, напевно, синку. - Ну, а що сидиш, шукай давай! ------------------------------------------- - Алло МНС? - Так. - Допоможіть мені звідси вилізти. - А ви де? - Вконтакті. ------------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |