![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Як визначити, що Ви тримаєте в руках: кота чи кішку?
- А Ви киньте на землю! Якщо побіг - то кіт, а якщо побігла - то кішка. ----------------------------------------- У дівчат ліфчик - це єдина річ у гардеробі, яка приносить радість тоді, коли стає замала ![]() ------------------------------------------- Пояснювальна: Ми, студенти 4-го курсу, прогуляли лекцію з релігії. Причина: Біс поплутав. ------------------------------------------ - Ой, сіль розсипалася - будемо сваритися. - А може, обійдеться? - Ні, любий. Я вже настроїлася. ----------------------------------------- У дитинстві, граючись у дворі у війнушку не важко було вбити суперника, важко було переконати його, що ти його вбив. -------------------------------------------- - Хммм ... Взагалі то у дівчат вік не питають! - На жаль в нашій країні, джентльменів які не питають - потім саджають. ------------------------------------------- - Чого не спиш? - В неті сиджу. - Круто, а я в гостях. - В кого? - В тебе! - Блін, вибач, забув. ------------------------------------------ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |