![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Купюра номіналом 500 грн в Україні до 10:00 ранку не дійсна, бо немає здачі.
------------------------------------------------ - Хочу на море. - Чому? - Я відчуваю, як воно хвилюється без мене. ---------------------------------------------------- - Любий, я скинула 2 кілограми. - Змити не забудь. ------------------------------------------------ Прийшов додому о 4 ранку. Відкрив двері тато, і відразу питання: - Чого прийшов? Я розгубився і відповів: - Поснідати. ------------------------------------------------ Американські гірки? - фігня... Українські маршрутки - О, тєма! ---------------------------------------------- - Дівчино, це вам від чоловіка за он тим столиком. - А що це? - Його рахунок. ------------------------------------------------- - Кохана, з'їж шматочок тортика! - Спасибі, зай, не хочу. - Ну дивися, який він апетитний! Ну з'їж хоч би шматочок. - Спасибі, я не голодна. - Ну зовсім трішки. - Та відвали! Я після шести не їм! - Жери торт, дура, там обручка! Одружитися з тобою хочу! ------------------------------------------------ Молодий пілот заходить на посадку і вирішив пожартувати. Звязується з диспетчером: - Вгадай, хто? Диспетчер вимикає всі лампи на посадковій смузі і відповідає: - Вгадай, куди? ------------------------------------------------- Студент вирішив блиснути знаннями з англійської. Заходить в їдальню: - Каву and булочку. Нічого, що я англійською? ------------------------------------------------ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |