![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Професор психології пояснює:
- Кращий спосіб позбавити дівчину від депресії - секс. Один студент перепитує: - Професоре, а як довести дівчину до депресії? ------------------------------------------- Дівчина прийшла до гінеколога, роздяглася, сіла у крісло і розсунула ноги. Лікар: - Вище! Дівчина підняла ноги вище. Лікар: - Вище!! Дівчина підняла ще вище. Лікар: - Вище! - Куди вже вище, лікарю, я вже не можу вище. - Кабінет гінеколога поверхом вище, а тут, перукарня! ------------------------------------------ Перед зльотом стюардеса йде з підносом льодяників і пропонує кожному зі словами: - Будь ласка, по одній. Хлопець бере дві цукерки. Вона йому: - Я ж кажу, по одній. - Я одну для Вас! - Я на роботі не смокчу! - почервоніла і втекла. Хлопець услід: - А коли можна підійти? ------------------------------------------ При розмові деякими людьми я ловлю себе на думці, що п'ятнадцять років за вбивство - це не так вже й багато. ------------------------------------------- Людям все одно, що в тебе в душі. А от яка в тебе зарплата, скільки ти важиш і з ким ти спиш... Це тааак... Це інформація... ----------------------------------------- Урок біології. Тема - морські риби. - Діти, хто знає, чому камбала така плоска? Вовочка: - Тому що її кит гвалтував! - Геть з класу!!!.. Діти, а чому у морського окуня такі великі очі? Вовочка (у дверях): - А він усе це бачив! -------------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |