![]() |
|
|
#29 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
Кінець епохи бензину і традиційних технологій: За 10 років електродвигун на кожному колесі автомобіля, а кузов самовідновлюванний
Проект Lamborghini поки більше нагадує космічний шаттл, ніж звичне авто. Якщо до у 2030му в продаж надійдуть машини з такими характеристиками, то двигуну внутрішнього згорання залишиться догорати у бідних країнах з великими покладами вуглеводнів, як РФ. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Terzo millennio від Lamborghini, в перекладі «Третє тисячоліття», має чотири електродвигуни, по одному на кожне колесо. А карбоновий кузов здатний самостійно відновлюватися в разі пошкодження. "Я думаю, що концепт випереджає технології на 10-15 років. Ця машина не з'явиться в автосалонах завтра. Ми поставили собі за мету виробляти такі авто в майбутньому", - заявив шеф-дизайнер Lamborghini пан Боркердт. Про пробіг на одному заряді акумуляторів не повідомляється. Однак виходячи із загальних тенденцій розвитку технологій, часупередбачуваного випуску новинки, репутації і амбіцій виробника ексклюзивних авто "пташка" на "одному диханні" має «пролетіти» 1000 км, а то і в два-три рази більше. |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|