![]() |
|
|
#11 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
В маршрутці бабця довго і пристально дивилась на студента, який жує жувачку... Дивилась - дивилась і каже:
- Дарма ти, синок, мені це все розказуєш, я ж глуха... - Вчора в нашу квартиру заліз злодій. - І що? Взяв щось? - Та де там! Лежить у лікарні. Дружина думала, що це я повернувся так пізно... Професор на лекції питає: "Якби перед бараном поставили відро з водою і відро з горілкою, щоб почав пити баран?" - Воду!! - відповідає студент - А чому? - Бо баран! Блондинка скаржиться: — Мій комп’ютер не бачить принтер. Я вже й монітор до нього повернула, а він однаково пише, що не бачить. Що мені робити? — Пальцем покажи. Їде забита маршрутка! В блондинки дзвонить телефон. Вона починає ритися в сумочці. Довго перебирає все догори ногами, але не знаходить. Пауза... Потім знову починає дзвонити, і знову починає ритися в сумочці. Після 20 секунд пошуку видає фразу, яка звалила усіх наповал: - Напевно вдома забула! Помирає старий єврей. Слабким голосом запитує: - Моя дружина тут? - Так, коханий! - А діти тут? - Так, тату! - А внуки тут? - Тут, дідусю! - Так чого тоді на кухні світло горить? Дивний випадок відбувся минулої ночі в сім'ї Івана і Галі. Несподівано, людським голосом заговорила... шафа! “У мене з переляку аж волосся на голові встало дибки!” – згадує Іван. Шафа говорить: “Галя, твій заснув уже?” Дружина: “Заснув по ходу...” Шафа: “Ну, тоді я піду потихеньку...” І тут я не витримав і як закричу: - Куди це “піду” ?! Я за тебе ще кредит не виплатив! Спіймали туземці китайця, японця і українця. Вождь говорить: - Ми з ваших шкур зробимо човен, а самих з'їмо, вибирайте як помрете. Китаєць вибрав пістолет, застрелився. Японець вибрав самурайський меч, зробив харакірі. А українець вилку і почав себе протикати з криками: - Фіг вам, а не човен. |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |