![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.628
|
- Чув’им куме, же ти ся вженив.
- Айно! Жона в ня просто супер, і в постели, і на кухні! - А як она всьо встигає? -Нормально! Я юй на кухні постелив... _______________________________ - Куме, можете позичити сто гривень? - Та чого не можу? Вернуся з Парижа і позичу. - Та ви у Францію ся зобрали? - Я? І ни думав им! _______________________________ Отиць із сином ідут коло винного магазина. Син показує на людий: - Няньку, ко йсе? - Се ліниві, што не годні самі вино чинити. ________________________________ - Чоловіче, я тебе просила два гвозди у стіну забити! - Пак я забив! - Но, добре, а куди я по твойому типирь біглязь маю уключати? ________________________________ - Куме, перебачте ож насердив им вас... - Та йдіт знаєте куди! - І я туй принюс літер палинки... - Но подьте я вас обніму! ________________________________ Єден дохто поникався на хворого і каже: - Сього на операцію. Медсестра: - А што у нього? - Много гроши. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |