SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.04.2020, 10:31   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас заявив, що команди, які відмовляться виходити на поле відновлення сезону, будуть покарані технічними поразками.

«Якщо станеться така ситуація, що клуб відмовився грати, але при цьому є дозвіл від властей, то подібні епізоди будуть каратися початковим штрафом - технічною поразкою для команди. Те ж саме чекає футболіста, якщо він відмовиться виходити на поле. До нього будуть застосовані санкції», - сказав Тебас.

Сезон в Ла Лізі можуть відновити в кінці травня або на початку червня.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_485854.jpg (34,3 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.04.2020, 10:57   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

30-річний півзахисник «Шахтаря» і збірної України Євген Коноплянка виконав челлендж колишнього партнера по «Дніпру» Сергія Кравченка.

За завданням потрібно було набити 1000 разів, більше того, Коноплянка трохи ускладнив челлендж, виконавши його максимально швидко.

«Мій результат: 1000 разів за 7 хвилин 57 секунд. Передаю челлендж далі», - написав Коноплянка в інстаграмі і передав естафету Артуру Карнозі, Денису Костишину і Віталію Мандзюку.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_485850.jpg (22,0 КБ, 0 переглядів)
Старий 26.04.2020, 11:35   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній захисник збірної України Артем Федецький, який сьогодні відзначає 35-річчя, назвав свого фаворита в боротьбі за срібні медалі УПЛ.

- Ви стежили за чемпіонатом України до його призупинення?
- Так. І за чемпіонатом в Першій лізі теж. Ходив на домашні матчі луцької «Волині», підтримую дружні стосунки з Тлумаком, Кожановим, Михаликом... Коли у Львові, завжди відвідував матчі «Карпат». Шкода, що цей уславлений клуб повторює долю «Дніпра» і «Металіста».

- Як думаєте, хто займе друге місце в чемпіонаті - «Динамо» чи «Зоря»?
- Більше схиляюся до луганської команди. Колектив Віктора Скрипника виглядає пристойно. Новий тренер з досвідом німецького футболу привніс свіжий струмінь в «Зорю». У «Динамо», на мій погляд, тільки кілька гравців відповідають рівню, на якому має грати «Динамо». Миколенко швидко прогресує. Думаю, він скоро поїде в Європу. Циганкову теж треба не пересидіти, щоб потім бути затребуваним в Європі. Ще виділю Сергія Сидорчука. Справжній капітан, який віддає себе повністю на полі. «Шахтарю» кияни в таблиці поступаються закономірно. Але не варто поки списувати з рахунків і «Олександрію». Команда Шарана навесні після відновлення чемпіонату ще додасть.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_485858.jpg (33,4 КБ, 0 переглядів)
Старий 27.04.2020, 07:22   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Рафаель Рамос, який очолює іспанську асоціацію лікарів футбольних клубів, розповів, що може змінитися в іспанському футболі, коли відновиться Ла Ліга, перервана в зв'язку з пандемією коронавірусу:

«При всій повазі до рішень Ла Ліги, на даний момент нам незрозуміло, як будуть виглядати правила при поновленні футболу. Коли можна буде робити перехід від тренувань до змагань – найбільше невідоме на сьогоднішній момент.

Ми стурбовані не тільки вірусом. Футболісти не змагалися протягом восьми тижнів, і не у всіх була можливість фізично працювати. Ми не знаємо, скільки часу буде потрібно, щоб відновити кондиції, уникаючи травм. Необхідно збільшити час підготовки, щоб ризики були мінімальними.

Всі матеріали, які використовуються, включаючи м'яч і газон, повинні бути стерилізовані до матчу, в перерві і після гри. М'яч, який ви не знаєте, може заразити при ударі в обличчя. Але стерильний м'яч, що котиться по стерилізованій поверхні, практично не зможе.

Футбол, як би ми не хотіли, ніколи не буде колишнім. Спочатку у гравців не буде контактів, як раніше. Вони гратимуть в інший футбол. Наприклад, при кутових футболісти не повинні торкатися один одного».
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_485934.jpg (44,4 КБ, 0 переглядів)

Востаннє редагував yyyyyhhh: 27.04.2020 о 08:36.
Старий 27.04.2020, 08:46   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Лондонський «Челсі» виграв минулий розіграш Ліги Європи. В 1/8 фіналу їм зустрілося київське «Динамо», яке розгромно програло іменитому супернику (0:3 і 0:5). У цьому протистоянні чудовий гол зі штрафного забив екс-гравець «Шахтаря» Вілліан.

Бразилець згадав протистояння з київським «Динамо» і зізнався, що для нього ці матчі мали принциповий характер.

«Це завжди буде важливо для мене. Це були хороші матчі і я радий, що забивав цій команді», - сказав Вілліан.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_485942.jpg (50,3 КБ, 1 переглядів)
Старий 27.04.2020, 11:25   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Керівництво «Наполі» відмовилося від покупки французького захисника «Барселони» Самюеля Юмтіті в майбутнє літнє трансферне вікно.

Італійський клуб не влаштувала ціна на 26-річного футболіста. «Барселона» виставила Юмтіті на трансферний ринок і хоче виручити за нього не менше 50 мільйонів євро.

Сам гравець неодноразово заявляв про своє бажання залишитися в «Барселоні». У нинішньому сезоні Ла Ліги Юмтіті взяв участь в 11 матчах за «Барселону». Його контракт з каталонцями закінчується 30
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_485956.jpg (35,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 27.04.2020, 11:58   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишня дружина зірки українського футболу Анатолія Тимощука Надія Навроцька, яка проживає у Німеччині, розповіла про нинішні відносини з чоловіком.

«З Анатолієм Тимощуком у нас все продовжується, ці конфлікти все ще не закінчені. Він просто затягує всі судові процеси. Виграти їх він не може, тому затягує. Це спеціальна технологія. Вони придумують якісь феєричні шоу.

Суть спору завжди одна і та ж: діти - як інструмент. Він завжди намагається використовувати дітей проти мене. Діти ростуть, живуть в соціумі і вже не можна пробувати робити з них якихось ненормальних. Я думаю, що це впирається в матеріальне. Його завдання, щоб Наді і дітям не дісталося жодного євро.

Неможливо йти кудись далі в житті, якщо залишаються такі хвости з минулого. Я була б дуже рада закінчити все дуже швидко, віддати йому більшу частину і забути це. Він піддається якомусь впливу, я не можу цього зрозуміти. Це ж не поодинока історія. У футболістів це часто відбувається: під шумок їх просто обманюють, забирають все, що є. Є багато питань до нього, але він ховається і не відповідає на них.

Дівчаткам він іноді телефонує, вони завжди беруть трубку. Я намагаюся, щоб вони брали телефон. Але їм особливо немає про що спілкуватися. Зазвичай це відбувається перед судами. Коли він дзвонить, я розумію, що він буде придумувати нову епопею з судами», - розповіла Надія.

Раніше Надія Навроцька розповіла про драконівські штрафи в Німеччині. Так в країні борються з порушниками карантину.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_485953.jpg (34,5 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:37.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум