![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
33-летний украинский боксер Александр Усик (17-0, 13 КО) продолжает активную подготовку к поединку с 36-летним британским бойцом Дереком Чисорой (32-9, 23 КО).
Свежее видео жесткой работы Усика на мешке было опубликовано в Instagram. Поединок Усик — Чисора должен был состояться 23-го мая в Лондоне на арене О2, но был перенесен на июль из-за пандемии коронавирусной болезни COVID-19. Новое место проведения боя пока неизвестно. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Український напівсередньоваговик Віктор Постол ще в лютому повинен був битися з Хосе Раміресом за титули WBC і WBO, проте через коронавірус поєдинок переносили два рази.
«Я вже ветеран, але таке в спорті у мене вперше. Два перенесення бою і вже втретє готуюся до одного і того ж поєдинку. Божевілля». «І я не можу точно стверджувати, коли бій все ж відбудеться. Як ми бачимо, всяке може трапитися, тому нічого не стверджую. Сподіваюся, в серпні ми вийдемо в ринг», - сказав Постол. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Сьогодні, 1 липня, в Києві проходить великий вечір боксу. У програмі боїв від в Sparta Boxing Promotions непереможений український проспект суперважкої ваги Ігор Шевадзуцький провів поєдинок з 47-річним Ігорем Пилипенком.
Як і очікувалося, бій завершився вже в першому раунді. Шевадзуцький, який важить на 35 кілограмів більше, брутально нокаутував опонента. Для Шевадзуцького це четверта перемога нокаутом в чотирьох боях на профі-рингу. Пилипенко зазнав ювілейної 50-ї поразки в 57-му проведеному поєдинку. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) розповів своїм підписникам, як досягти успіху.
«Всі дороги до успіху проходять через біль. Повір, як би ти не викручувався, обхідних шляхів немає. Будь це легко, всі б це робили. Біль має пройти крізь твоє тіло, без цього ніяк. А коли він це зробить, знаєш, що займе його місце? Правильно, успіх», - написав Редкач в інстаграмі. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Всесвітня боксерська рада (WBC) оприлюднила оновлений рейтинг боксерів надважкого дивізіону. Нагадаємо, що володарем пояса є британець Тайсон Ф'юрі, Ділліан Вайт носить титул тимчасового чемпіона.
Перше місце в рейтингу зайняв екс-чемпіон Деонтей Вайлдер, друге - українець Олександр Усик, третє - Луїс Ортіс. Топ-15 рейтингу WBC в надважкій вазі Деонтей Вайлдер Олександр Усик Луїс Ортіс Енді Руїс-молодший Оскар Рівас Джозеф Паркер Даніель Дюбуа Філіп Хрговіч Олександр Повєткін Майкл Хантер Джо Джойс Дерек Чісора Чарльз Мартін Ефе Аджагба Агіт Кабайел |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Боксер Василь Ломаченко разом з батьком Анатолієм і Олександром Усиком проводять літо на морі.
Через пандемію коронавірусу поєдинки українців відкладені на невизначений час, але мають відбутися восени. Востаннє редагував yyyyyhhh: 05.07.2020 о 07:06. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Іменитий тренер Тедді Атлас поділився своєю думкою про рішення Олександра Гвоздика завершити кар'єру.
«Я просто хочу, щоб Гвоздик був щасливий. Олександр - чесний хлопець, він б'ється в чесних боях, живе чесним життям. Тобі більше не потрібно битися, якщо ти не повинен робити це, тому що ти будеш обманювати себе і людей, які з тобою. Ти не хочеш опинитися в ситуації, коли в один день будеш сидіти в кутку, я подивлюся тобі в очі, а там нічого немає. Одна річ - бути розумним, фізично талановитим, знати техніку, бути в формі, але інше - знати, чому ти там перебуваєш. І якщо ти приходиш до того, що знаєш, чому ти не повинен там перебувати, то потрібно бути здатним зрозуміти це. Гвоздик - досить розумний хлопець. Я хотів, щоб він взяв відпустку на півроку після важкого бою з Бетербієвим. Олександр провів відмінний бій, вигравав його, виходячи на десятий раунд проти особливого хлопця, кращого у напівважкій вазі світу», - сказав Атлас. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|