![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Біатлоністка збірної України Дар'я Блашко розповіла про ставлення до виборів президента Білорусі, які заплановані на 9 серпня.
– Чи слідкуєш за ситуацією в Білорусі зараз напередодні президентських виборів? – Ну, як сказати, коли є час, звичайно, читаю новини, але ніколи не знаєш, де правда. Звичайно, мене хвилює все, що відбувається в Білорусі, тому що там мої рідні, друзі, і взагалі досить багато людей, з якими я тримаю контакт, але не хотіла б вдаватися в політику. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Біатлоніст збірної України Дмитро Підручний розповів, як змінилося ставлення до нього після перемоги в гонці переслідування на чемпіонаті світу-2019 в Естерсунді.
«Дехто почав більше поважати, хтось – боятися і від того тиснути психологічно. Буває, окремі люди зі мною не вітаються. Таке собі дозволяв дехто з норвежців. То – відомі спортсмени, не хотів би називати їхніх імен. Можу сказати, що мені це неприємно. Як і прикро, коли закордонні журналісти в інтерв’ю не на камеру, а на диктофон почали розпитувати про допінг. Мовляв, чимало спортсменів позаочі звинувачує мене, що я щось вживав. Не розумію, як у сучасних умовах можна щось приховати. Нас перевіряють постійно. Тільки на недавньому зборі в Сянках допінг-контроль приїжджав до нас двічі. Торік мене теж тестували кожного збору по разу чи двічі. Це абсурдні, необґрунтовані звинувачення. Тим паче, що мене в житті ніхто на допінгу не ловив і я ніколи не давав жодних підстав для таких підозр», - сказав Підручний. Читайте також: Підручний: «Наші неодружені хлопці тепло спілкуються з чеськими дівчатами» |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів про необхідність зборів за кордоном в період підготовки до сезону.
– Початок карантину в нас припав на закінчення сезону. Після того, як скасували півтора останніх етапи Кубка світу, повернувся в Україну і місяць пробув у Буковелі. Людей там не було. Я і ще кілька збірників мали там змогу тренуватися в хороших умовах. Снігу було дуже багато, тому закатка вийшла якісною. У відпустку вийшли згідно з графіком, а поки відпочивали, карантин послабили. Тепер поступово ведемо підготовку до сезону-2020/2021. Один збір у західному реабілітаційному центрі в Сянках на Львівщині ми вже провели. Через кілька днів там же розпочнеться другий збір. На жаль, поки кордони для нас закриті, тому змушені тренуватися вдома. Навіть не знаю – на щастя чи на жаль. – Колись ви про це мріяли. – Ні, звісно, радий, що ми тренуємося в Україні. Просто в нас не так багато комплексів. Весь рік в одному місці готуватися не можна. Потрібні бодай два-три різних комплекси. Тоді можна було б виїздити за кордон впродовж літньої підготовки лише раз – у високогір’я. Найперше потрібен різний рельєф трас. Також важливо змінювати висоту над рівнем моря. Буковель, Сянки і Тисовець – приблизно на одній висоті, 800-900 метрів. Також непогано було б мати рівнинний стадіон. У нас наче й є комплекс у Чернігові, але він у не дуже доброму стані. Та й рельєф траси там не дуже підходить для тренувань. Якісну підготовку там проводити важко. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
31-річна біатлоністка збірної Німеччини Каролін Хорхлер взяла паузу в тренуваннях через перелом ребра.
«Вимушена пауза. Три тижні тому на тренуванні я зламала ребро. Так що поки мені доводиться відпочивати», - написала Хорхлер. Раніше повідомлялося, що легендарна біатлоністка Лаура Дальмаєр отримала роботу в IBU. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Міжнародний союз біатлоністів (IBU) змінив розклад завершального етапу Кубка світу-2020/21, який повинен пройти в норвезькому Холменколлені з 18 по 21 березня.
Раніше в розклад КС вперше був включений суперспринт, який був випробуваний на Кубку IBU в минулому сезоні. На даний момент на офіційному сайті IBU в розкладі замість суперспринту стоїть гонка переслідування. Нагадаємо, в квітні норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо виступав проти включення суперспринту в програму фінального етапу КС. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|