![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Давай прийди!!!
Цитата:
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
«Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері...
Дзизкуча літня небезпека. Що робити, якщо собаку вкусив джміль? Літо дарує багато сонячних і теплих днів, сприятливих для прогулянок на свіжому повітрі, тривалих і не дуже подорожей. Це, звичайно ж, радує нас і наших чотирилапих друзів. Але така чудова пора року також є середовищем, у якому нас та наших вихованців підстерігають і не дуже приємні «сюрпризи»: аномальна спека, порізи та комахи. Наприклад, кліщі. Про них ми вже говорили в попередніх публікаціях. Ще раз повторимо: якщо ці паразити вчепилися у вашого вихованця, – найкраще, якщо витягати їх з тіла собаки буде ветеринарний лікар. Але припустімо, ви перебуваєте в польових умовах, де поблизу немає ветеринарних клінік. Значить «операцію» доведеться вести самостійно: захопіть кліща пінцетом, потім акуратно поверніть на 180 градусів проти годинникової стрілки. Продезінфікуйте рану. І не чавіть паразита. Краще спаліть його. Але також є комахи, які не відносяться до категорії паразитів. Вони не нападають спеціально ні на людей, ні на собак. І кусають тільки в тому випадку, якщо порушено їх спокійне існування. Ось такий випадок: Вихованець зловив джмеля. Джміль був не згоден з цим і у відповідь вкусив вашого чотирилапого друга. Що робити? Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#3 | |
|
Передовик
Ukraine
|
А раптом прийде день....
Цитата:
|
|
|
|
#4 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Навіщо на Землю нас заслали?
Цитата:
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Чотирилапий гідрометцентр...
![]() Як же спекотно. Хочеться, щоб нарешті пішов дощ. І синоптики «брешуть». Вранці дивишся прогноз погоди – повинен бути дощ, а на небі весь день ні хмаринки. І вір їм після цього? Синоптикам ви можете і не вірити, але зверніть увагу на свого вихованця. Адже тварини – ходячі провісники погоди. 72% власників собак вважають, що їхні вихованці можуть прогнозувати грозу. Якщо чотирилапий часто качається по траві, при цьому багато спить і мало їсть – до дощу. А ще перед зливою і шквалом собаки зазвичай ховаються під столом або в якомусь кутку будинку. До передбачення дощу взагалі належить дуже багато прикмет, пов’язаних із поведінкою собак. Так, перед початком зливи собака довго качається по траві, пилу, риє землю, наче шукає там щось. Також вихованець починає сильно чухатися, навіть якщо у нього немає паразитів. Якщо ви вигулюєте собаку, а скоро має розпочатися злива, тварина буде їсти траву. А якщо гуляєте з вихованцем біля річки, ставка, озера і пес хоче залізти у воду, то, безумовно, буде дощ. А от коли собака вальяжно розтягується по землі і нерухомо валяється на спині, не важливо – вдома чи на вулиці, це вказує про наближення тепла. Як чотирилапим вдається передбачати погоду? Це історія багатьох тисяч років. Вона сталася ще до того, як собака був одомашненим. У стародавні часи основним орієнтиром на дорозі життя наших вихованців були їх інстинкти. Вони разом з чудесно розвиненими відчуттями допомагали собакам помітити те, чого не бачила, про що не знала і не чула людина. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Кішка приходить і світить очима.
Цитата:
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
В американському зоопарку народилося рідкісне "вівцекозеня"
У міні-зоопарку в Скоттсдейлі, що в штаті Аризона, несподівано народився гібрид вівці та кози. Дитинча має козячий писочок та копитця, але водночас вовну та хвостик вівці. Як присягається власниця мами-вівці, вона не здогадувалася, що тварина при надії. До того ж, поблизу немає жодного барана. У батьківстві підозрюють карликового козлика на ім'я Майкл. "Вівцекозеняті" дали ім'я Метелик через великі темні плямки на боках та спинці. Відомо, що в кіз та овець різна кількість хромосом. Тому їх дуже рідко вдається схрестити, а дитинчата зазвичай народжуються мертві. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Люди ходять повз і не помічають.
Цитата:
|
|
|
|
#9 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Жила собі Людина..
Цитата:
|
|
|
|
#10 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Безсмертна вірність...
Цитата:
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |