SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.03.2021, 13:53   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі, росіянин Олександр Беспутін подякував українському боксеру Василю Ломаченку за дружбу, а також розповів, який вплив на нього зробили спільні тренування.

«Звичайно, я думаю, що робота з Василем Ломаченком накладається, але я часто в інтернеті читав «копія Ломаченка» або ще щось. Мені, звичайно, це лестить. Вася - мій друг. Приємно, що мене порівнюють з таким серйозним чемпіоном, але у мене свій бокс. Я пропагую бокс Олександра Беспутіна.

Я багато чого набрався, багато чому навчився від Василя і роботи з ним. Тому я вдячний йому як людині, вдячний всій його родині, його батькові. В першу чергу я вдячний за дружбу і боксерські моменти», - сказав Беспутін.

Читайте також: Олександр БЕСПУТІН: «Вася Ломаченко - ти найкращий, брате!»
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_529578.jpg (71,8 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.03.2021, 07:44   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес назвав дату свого наступного бою і ім'я суперника:

«Я б'юся 5 червня в Маямі. Клянуся, це буде, як фільм. Ми збираємося це зробити. Я поки не можу назвати імена, але все буде здорово. Я б'юся з Джорджем Камбососом-молодшим. Я повинен бути готовий. Мені не потрібно готуватися, я вже готовий.

Це у Флориді, і Флорида відкрита для публіки. Я чекаю цього з нетерпінням, ми тільки вчора закінчили робити промо-сет. Це було дуже круто. Настають великі справи. У нас є чудові музиканти і приголомшливі репери. Клянуся, це буде круто».

Нагадаємо, Лопес став абсолютним чемпіоном світу 17 жовтня 2020 року, перемігши рішенням суддів Василя Ломаченка.

Sport.ua Telegram
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_529640.jpg (34,7 КБ, 0 переглядів)
Старий 21.03.2021, 08:17   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Британський боксер Лоуренс Околі в 6-му раунді нокаутував екс-суперника Олександра Усика Кшиштофа Гловацьки і виграв вакантний титул WBO в крузервейті.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_529851.jpg (44,6 КБ, 0 переглядів)
Старий 22.03.2021, 09:21   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

32-річний український боксер Денис Берінчик (новий рекорд: 15–0, 9 КО) захистив титул WBO International в легкій вазі.

Його суперником був 36-річний чилійський боксер Хосе Санчес (18–2, 7 КО). Поєдинок в рамках шоу від K2 Promotions відбувся ввечері 21 березня у Броварах.

Берінчик побив чилійця вже у 3-му раунді і здобув 15-ту перемогу на профі-рингу.

Давай влаштуємо бійку! Берінчик викликав друга Макгрегора на бій навкулачки
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_529985.jpg (40,8 КБ, 0 переглядів)
Старий 23.03.2021, 06:59   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон відмовився від поєдинку з Евандером Холіфілдом.

Як повідомляє MMA Fighting, «Залізний Майк» відмовився від контракту на $ 25 мільйонів.

Відзначається, що сторони вели переговори декілька місяців, але представників Тайсона не влаштувала пропозиція команди Холіфілда.

Нагадаємо, що в листопаді Тайсон повернувся в бокс і провів виставковий бій з Роєм Джонсом, який завершився внічию.

Після цього поєдинку Тайсон повідомив, що і далі буде боксувати. Серед кандидатів на бій називали Евандера Холіфілда, якому Майк поступився двічі.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_530154.jpg (52,0 КБ, 0 переглядів)
Старий 25.03.2021, 14:29   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Поєдинок суперважкої ваги Енді Руїс - Кріс Арреола повинен був відбутися в квітні, проте бій пересунули на 1 травня.

Зустріч боксерів відбудеться в Каліфорнії.

Руїс не виходив в ринг з кінця 2019 року, коли в поєдинку-реванші програв Ентоні Джошуа і втратив три титули.

Арреола не бився з серпня 2019 року.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_530425.jpg (44,0 КБ, 0 переглядів)
Старий 26.03.2021, 07:57   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

32-річний український боксер Денис Берінчик (15-0, 9 КО) звернувся до свого потенційного суперника, 34-річного ірландського бійця Артема Лобова, з яким він планує провести поєдинок на голих кулаках.

«Лобов, тобі там що, дно зірвало?! Ти де пропав? Або вирішив все-таки на масажі відлежатися?», — написав Беринчик, відмітивши в публікації ірландця.

Раніше українець заявив, що отримує масу пропозицій щодо проведення боїв.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_530574.jpg (52,9 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум