SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.03.2021, 08:10   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Боксер Сергій Дерев'янченко впевнений, що Василь Ломаченко, незважаючи на поразку від Тео Лопеса, ще зможе показати свій рівень.

«Ломаченко не показав того себе, якого завжди показує. Всі очікували більшого, але він не показав того Ломаченка, до якого всі звикли, якого, в принципі, він міг показати. Але, так як я сам боксую, то ставлюся до цього з розумінням. У підготовці є багато факторів, які впливають на результат бою. Я вболівав за нього, ми ж в збірній були з ним. Коли бачимося, то тепло спілкуємося. У нас є своя історія - і до Олімпіади ми спілкувалися, і на Олімпіаді. Я завжди вболіваю і, буду вболівати за нього».

«Це не просто тому, що потрібно вболівати за своїх. Просто я його знаю як Васю Ломаченка. Усик, Глазков, всі, хто на Олімпіаді був, - це мої товариші, ми жили разом. Природно, я переживаю за них, коли дивлюся бої».

«Він просто не показав себе у всій красі. Не знаю, якщо буде реванш, думаю, буде інша картина. У першому поєдинку була травма. Ломаченко ще покаже, наскільки він крутий. Якщо Лопес виграє і другий бій, то доведе, що минулого разу була не випадковість. Від цього реванші і цікаві», - вважає Дерев'янченко.

Sport.ua Telegram
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_530833.jpg (50,7 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.03.2021, 11:23   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Легендарні боксери Хуан Мануель Маркес і пуерторіканець Мігель Котто домовилися про поєдинок.

Як повідомляє EPSN, виставковий бій відбудеться 12 червня в Маямі (США).

Нагадаємо, що 40-річний Мігель Котто (41-6, 33 КО) завершив кар'єру в 2017 році, коли поступився Садаму Алі. 47-річний Маркес (56-7-1, 40 КО) не боксував з 2014 року.

Обидва боксери ставали чемпіонами в чотирьох вагових категоріях.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_531357.jpg (41,9 КБ, 0 переглядів)
Старий 01.04.2021, 07:02   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

23-річний американський боксер Теофімо Лопес (16-0, 12 КО), чемпіон світу за версіями WBC, WBO, WBA і IBF у легкій вазі, продовжує активну підготовку до поєдинку із 27-річним австралійським боксером Джорджем Камбососом (19-0, 10 КО).

«Сильний старт тренувального табору. Готові зробити серйозну заяву в цьому бою. Не прогавте!», — прокоментував Лопес відео своїх сильних ударів.

Бій між Лопесом та Камбососом повинен відбутися у майбутньому травні.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_531357.jpg (53,2 КБ, 0 переглядів)
Старий 02.04.2021, 09:37   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Стала відома дата проведення поєдинку 34-річного українського боксера Дениса Берінчика (15-0, 9 КО) із 34-річним ірландцем російського походження Артемом Лобовим, який раніше виступав в UFC.

Поєдинок повинен відбутися в Україні 19 червня. Бій має пройти на голих кулаках. Організатором стане промоушен MAHATCH.

«Намічається махач. Україна. Чекаємо в гості Артема Лобова, махач легенд!! Вже за квитки буде бій!!! Хааааа!!!)))», — написав Берінчик.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_531494.jpg (44,9 КБ, 0 переглядів)
Старий 03.04.2021, 12:48   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український боксер Олександр Усик (18-0, 13 КО) спростував інформацію про перехід в змішані єдиноборства.

«Часто жартую з журналістами. Кажу якісь неможливі речі. Коли мене запитали в той вечір про плани, я сказав, що хочу спробувати себе в UFC. І всі написали, що я переходжу туди. Це просто думки.

Я ще не все зробив в боксі, що запланував. Переходити в інший вид спорту, не закінчивши в своєму, не збираюся. Боротьбою я займаюся тільки для себе. UFC - вид спорту, що швидко зростає, де багато хлопців проявляють себе. Але поки не збираюся переходити туди. Запропонують божевільний контракт - я подумаю», - сказав боксер в прямому ефірі інстаграму.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_531664.jpg (39,8 КБ, 0 переглядів)
Старий 04.04.2021, 11:12   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі погодили контракт на два бої за всі пояси суперважкої ваги, проте все ще не визначили, де і коли пройде поєдинок.

Промоутер Едді Хірн повідомляє, що все майже готово і скоро буде оголошена дата і місце липневого бою.

«Дата буде в липні, скоро оголосимо, де саме відбудеться поєдинок. Джошуа вже почав тренувальний табір», - повідомив Хірн.

Очікується, що бій пройде в Саудівській Аравії.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_531838.jpg (38,3 КБ, 0 переглядів)
Старий 05.04.2021, 09:48   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В Абу-Дабі відбувся вечір боксу, в головному бою якого чемпіон за версією WBO у другій напівлегкій вазі американець Джамал Херрінг (23-2, 11 KO) переміг технічним нокаутом в шостому раунді іменитого британця Карла Фремптона (28-3, 16 KO).
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_531898.jpg (44,4 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:36.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум