SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.07.2021, 11:03   #2781
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Італійський «К'єво» не зможе взяти участь в Серії B. Як повідомляє Football Italia, клуб остаточно виключили з чемпіонату і оголосили банкрутом.

Нагадаємо, що клубу з Верони відмовили в реєстрації новачків ще на початку липня, але керівництво «літаючих ослів» подало апеляцію, але пізніше вона була відхилена.

Відзначається, що економічний стан «К'єво» проаналізувала компанія Co.Vi.So.C, яка дала негативну оцінку їх нинішньому статусу. Виходячи з цього, клуб виключенили із заявки на майбутній сезон Серії B.

Тепер «К'єво» розпочне виступи в аматорській Серії D.
Мініатюри долучень
orig_547407.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.07.2021, 10:12   #2782
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Наставник туринського «Ювентуса» Массіміліано Алегрі розповів, що відмовився очолити мадридський «Реал» перед тим, як прийняти італійський клуб.

«Я повинен подякувати президенту «Реала» за надану мені можливість. Я вибрав «Ювентус» через мою любов до цього клубу і тому, що я вірю в цю молоду команду. Тренувати цих гравців буде цікаво, але ми також повинні перемагати. Це найголовніше», - сказав Алегрі.

Раніше повідомлялося, що Аллегрі підозрюють у відмиванні грошей.
Мініатюри долучень
orig_547562.jpg  
Старий 29.07.2021, 11:25   #2783
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сьогодні екс-тренеру «Шахтаря» Мірчі Луческу виповнюється 76 років. Незважаючи на те, що румунський фахівець зараз очолює «Динамо» Київ, донецький клуб привітав його з Днем народження:

«ФК «Шахтар» вітає Мірчу Луческу з днем ​​народження! Сьогодні колишньому тренеру команди виповнюється 76 років. Бажаємо міцного здоров'я, щастя і благополуччя!», - йдеться у заяві клубу.

Луческу очолював «Шахтар» в 2004-2016 роках, і приніс клубу 22 трофея, серед яких - Кубок УЄФА 2009 року.
Мініатюри долучень
orig_547704.jpg  
Старий 30.07.2021, 10:28   #2784
yyyyyhhh
Moderator

Типово

«Манчестер Юнайтед» випустив заяву про те, що в клубі виявлено спалах Covid-19 в команді. Не називаючи конкретних імен гравців, англійський клуб відзначив, що під час тестування в четвер було виявлено «невелику кількість позитивних випадків».

В якості запобіжного заходу керівництво клубу вирішило скасувати товариську зустріч з «Престоном» і ізолював працівників МЮ, які можуть бути заражені коронавірусом.

Раніше повідомлялося, що Погба відмовився продовжувати контракт з «Манчестер Юнайтед».
Мініатюри долучень
orig_547829.jpg  
Старий 31.07.2021, 10:12   #2785
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Контракти з «Олімпіком» підписали центральний захисник Олександр Шевченко і опорний півзахисник Микита Ходаковський.

28-річний Шевченко минулий сезон розпочинав у складі «Енергії», а продовжив в іншому клубі Другої ліги – «Таврії».

24-річний Ходаковський у вересні минулого року покинув «Львів», встигнувши до того часу провести 5 матчів в УПЛ. Весняну частину сезону хавбек відіграв у Першій лізі за «Кристал».

«Олімпік», що змінився влітку до невпізнання, виступи у Першій лізі розпочав з виїзної поразки від «Кривбаса» (1:4). Сьогодні команда Сергія Литовченка прийме в Києві «Прикарпаття». Початок матчу о 19:00.
Мініатюри долучень
orig_547970.jpg  
Старий 01.08.2021, 10:15   #2786
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У неділю, 1 серпня «Лілль» в матчі за Суперкубок Франції зіграє з ПСЖ. Початок матчу - о 21:00 за Києвом.

У прямому ефірі поєдинок можна буде подивитися на MEGOGO.

«Лілль» - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Франції
Мініатюри долучень
orig_548013.jpg  
Старий 02.08.2021, 10:29   #2787
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відомий коментатор і журналіст Віктор Вацко прокоментував ситуацію з відходом зі збірної України тренера Андрія Шевченка.

«Я бачу так, що одна зі сторін готова до переговорного процесу, до торгу з приводу контракту. Я в заяві Шевченка прочитав те, що контракт закінчений. Але там не було, що я не буду продовжувати контракт і йду в клуб. Для мене цей пост Шевченко - не крапка, а три крапки».

«Ситуація дивна. І чому УАФ мовчить? Ніяких коментарів, ніяких пояснень. І як тепер закінчувати кваліфікацію ЧС-2022? Якщо новий тренер виведе на чемпіонат світу, то він молодець, герой».

«А якщо ні, то він завжди може сказати, що починав відбір не він, там Шевченко не виграв три матчі», - сказав Вацко.

Відбір ЧС-2021 поновиться у вересні.
Мініатюри долучень
orig_548267.jpg  
Старий 03.08.2021, 12:50   #2788
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Як уже повідомляв Sport.ua, Андрій Шевченко залишив збірну України, оскільки не досяг домовленості з УАФ стосовно нового контракту. За інформацією нашого джерела, Шевченко був готовий підписати нову угоду на півтора роки на колишніх умовах, але в УАФ наполягали на скороченні контрактів тренерського штабу в два рази.

«УАФ не захотіла продовжувати контракт на 1,5 року на тих же умовах, що були. Було запропоновано зменшити зарплату вдвічі. Шевченко пропозицію не прийняв, оскільки не захотів знижувати планку», - сказало нам джерело.

Відзначимо, що за нашою інформацією, зарплата Шевченко в збірній України за попереднім контрактом була близько 700 тисяч доларів на рік. За нашими даними, в УАФ мотивували скорочення зарплати тим, що тренерський штаб мало часу проводить в Україні.
Мініатюри долучень
orig_548411.jpg  
Старий 04.08.2021, 10:25   #2789
yyyyyhhh
Moderator

Типово

3 серпня донецький «Шахтар» здобув виїзну перемогу над «Генком» (2:1) в матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Пропонуємо ознайомитися з оцінками Sport.ua за поєдинок. Найбільш високу оцінку (7.0) отримав Марлос, який вийшов на заміну.

Оцінки Sport.ua за матч «Генк» – «Шахтар» – 1:2:

Заміни «Генка»: Торстведт – 6,0; Дессерс – б/о; Ейтінг – б/о.

Заміни «Шахтаря»: Алан Патрік – 6,5; Ісмаїлі – 6,5; Марлос – 7,0; Степаненко – 6,0; Дентіньо – б/о.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_548474.jpg  
Старий 05.08.2021, 11:19   #2790
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Наставник «Шахтаря» Роберто Де Дзербі розраховує, що всі зможуть отримати ігровий час, але всім місця в основі не вистачить.

«Середній вік команди в матчі з «Генком» був 22 роки. І тому іноді хлопці надто поспішали, а мені потрібно, щоб концентрація завжди була на високому рівні. Ті ж Конопля і Судаков повинні швидше поліпшити свій рівень, тому що в моїх командах грають всі, і я вже показав це в перших трьох офіційних матчах».

«Степаненко, Марлос і Алан Патрік виходили з лавки і отримували шанс. Для мене, звичайно, багато футболістів зараз, що претендують на стартовий склад. Не у всіх однаковий досвід, але я пам'ятаю про всіх гравців».

«Хочу, щоб всі відчували себе частиною команди», - сказав Де Дзербі.
Мініатюри долучень
orig_548642.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:20.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум